Jaunumi un pasākumi
Seko mūsu jaunumiem un uzzini pirmais par Gemoss pakalpojumiem, pasākumiem un izmaiņām.
Kafijas studija
2024. gada 2. Novembris
Laba espresso kafija, krēmīgs kapučīno un sabalansētas garšas latte šodien ir svarīga vizītkarte gan jaunā kafejnīcā, gan birojā uzņemot biznesa partnerus, gan kāzu un konferenču organizēšanā.
Alternatīvie milti pilnvērtīgam uzturam un dzīvespriekam
2024. gada 30. Septembris
Kulinārijas modi nosaka ne tikai mūsu garšas receptori, bet arī fiziskā labsajūta. Mūsdienās alternatīvie milti ir veselīga uztura tendence
Lai dzīvo itāļu karalis! Saruna ar šefpavāru Jāni Sokolovski
2024. gada 26. Septembris
Turpinām “GEMOSS 30” jubilejas sarunu ciklu ar mūsu ilggadējiem klientiem, lai ieskatītos Latvijas viesmīlības nozares vēsturē.
Kā iekļaut čia sēklas ikdienas uzturā?
2024. gada 1. Jūlijs
Uzzini, kāpēc čia sēklas uztura zinātnieki slavē visā pasaulē un kādās receptēs tās garšīgi iekļaut.
10 garšīgi produkti, kas bagātīgi satur olbaltumvielas
2024. gada 12. Jūnijs
Dažādi olbaltumvielu veidi ir organisma dzīvības pamatelementi, un bieži vien nenovērtējam to vitāli svarīgo nozīmi mūsu organisma veselības atbalstam.
Cukuru veidi un alternatīvie saldinātāji
2024. gada 1. Jūnijs
Saldējums šefpavāra gaumē - ātri, veselīgi un gardi
2024. gada 6. Maijs
Neatkarīgi no tā, vai meklē iedvesmu restorāna desertu kartei vai vēlies palutināt sevi un ģimeni, saldējuma gatavošanas pamatā ir kvalitatīvas sastāvdaļas un atbilstošs inventārs.
Izveidojis 121 veikalu. Saruna ar “top!” tīkla dibinātāju Egilu Butku
2023. gada 4. Decembris
Atzīmējot GEMOSS 30 gadu jubileju, dāvinām sarunu ciklu ar Latvijas viesmīlības nozares uzņēmējiem – mūsu partneriem, klientiem un draugiem.
Paēdinājusi visus Latvijas prezidentus. Saruna ar Valkas uzņēmēju Albīnu Kārkliņu
2023. gada 19. Oktobris
Atzīmējot GEMOSS 30 gadu jubileju, dāvinām sarunu ciklu ar Latvijas viesmīlības nozares uzņēmējiem – mūsu partneriem, klientiem un draugiem.
GEMOSS kulinārijas eksperte – šefpavāre Ina Poliščenko
2023. gada 28. Septembris
Lai spētu nodrošināt augstākā līmeņa servisu viesmīlības nozares uzņēmumiem ir nepieciešami jomas līderi. Stāstu sērijā iepazīstinām ar mūsu ekspertiem.
Jaunums! Rozā Himalaju sāls plāksnes ēdiena pasniegšanai un pagatavošanai
2023. gada 2. Augusts
Uzzini, kas ir rozā Himalaju sāls plāksnes un kā tās izmantot virtuvē vai dārza svētkos.
Latvijas bārmeņi aicināti pieteikt dalību ikgadējā konkursā MONIN CUP LATVIA 2023
2023. gada 26. Jūlijs
Kokteiļu konkurss MONIN CUP LATVIJA kā tradīcija notiks 2023. gada 7. septembrī Riga Food 2023 ietvaros, Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsala uz GEMOSS skatuves.
Sapnis par Itāliju realizēts! Saruna ar “Rossini” saimnieku Guntaru Skrastiņu
2023. gada 18. Jūlijs
Atzīmējot GEMOSS 30 gadu jubileju, dāvinām sarunu ciklu ar Latvijas viesmīlības nozares uzņēmējiem – mūsu partneriem, klientiem un draugiem.
Kad drosme pārvēršas pieredzē. Saruna ar Eduardu Jakuševski
2023. gada 27. Jūnijs
Atzīmējot GEMOSS 30 gadu jubileju, dāvinām sarunu ciklu ar Latvijas viesmīlības nozares uzņēmējiem – mūsu partneriem, klientiem un draugiem.
Krāšņam pusdienu galdam: dārzeņu salsas
2022. gada 8. Decembris
Maize: formu izvēle, receptes un pasniegšana
2022. gada 14. Novembris
Receptes: rudens kafijas dzērieni
2022. gada 5. Oktobris
Sēklu un augu maiņas stendi pie GEMOSS veikaliem
2022. gada 29. Marts
Zirņu pārslas ar garšvielām "Plant Based Meat"
2022. gada 25. Marts
Piemērotu garšvielu izvēle: gaļas, zivs un veģetārie ēdieni
2022. gada 2. Februāris
Bezkofeīna kafija: interesanti fakti
2022. gada 2. Februāris
Kas ir BIO pārtika?
2022. gada 30. Janvāris
Matcha tējas pulveris: pagatavošana un izmantošana konditorejā
2022. gada 26. Janvāris