Jaunumi un pasākumi


Seko mūsu jaunumiem un uzzini pirmais par Gemoss pakalpojumiem, pasākumiem un izmaiņām.

 

GEMOSS kulinārijas eksperte – šefpavāre Ina Poliščenko

2023. gada 28. Septembris

Lai spētu nodrošināt augstākā līmeņa servisu viesmīlības nozares uzņēmumiem ir nepieciešami jomas līderi. Stāstu sērijā iepazīstinām ar mūsu ekspertiem.

Uzzināt vairāk
 

Jaunums! Rozā Himalaju sāls plāksnes ēdiena pasniegšanai un pagatavošanai

2023. gada 2. Augusts

Uzzini, kas ir rozā Himalaju sāls plāksnes un kā tās izmantot virtuvē vai dārza svētkos.

Uzzināt vairāk
 

Latvijas bārmeņi aicināti pieteikt dalību ikgadējā konkursā MONIN CUP LATVIA 2023

2023. gada 26. Jūlijs

Kokteiļu konkurss MONIN CUP LATVIJA kā tradīcija notiks 2023. gada 7. septembrī Riga Food 2023 ietvaros, Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsala uz GEMOSS skatuves. 

Uzzināt vairāk
 

Sapnis par Itāliju realizēts! Saruna ar “Rossini” saimnieku Guntaru Skrastiņu

2023. gada 18. Jūlijs

Atzīmējot GEMOSS 30 gadu jubileju, dāvinām sarunu ciklu ar Latvijas viesmīlības nozares uzņēmējiem – mūsu partneriem, klientiem un draugiem.

Uzzināt vairāk
 

Kad drosme pārvēršas pieredzē. Saruna ar Eduardu Jakuševski

2023. gada 27. Jūnijs

Atzīmējot GEMOSS 30 gadu jubileju, dāvinām sarunu ciklu ar Latvijas viesmīlības nozares uzņēmējiem – mūsu partneriem, klientiem un draugiem.

Uzzināt vairāk
 

Kā iekļaut čia sēklas ikdienas uzturā?

2023. gada 14. Jūnijs

Uzzini, kāpēc čia sēklas uztura zinātnieki slavē visā pasaulē un kādās receptēs tās garšīgi iekļaut.

Uzzināt vairāk
 

Krāšņam pusdienu galdam: dārzeņu salsas

2022. gada 8. Decembris

Receptes: piešķir svētkiem krāsas ar olīvu, artišoku vai paprikas salsām
Uzzināt vairāk
#maize #kulinārija #milti 

Maize: formu izvēle, receptes un pasniegšana

2022. gada 14. Novembris

Itāļu fokača, bezglutēna, sēklu un vegāniska maize, banānmaize
Uzzināt vairāk
 

Receptes: rudens kafijas dzērieni

2022. gada 5. Oktobris

Daudzveidīgas sezonas kafijas dzērienu receptes
Uzzināt vairāk
 

Sēklu un augu maiņas stendi pie GEMOSS veikaliem

2022. gada 29. Marts

Saruna ar iniciatīvas vēstnesi Sandru Stabingi
Uzzināt vairāk
 

Zirņu pārslas ar garšvielām "Plant Based Meat"

2022. gada 25. Marts

Latvijā ražots, bioloģiski audzēts gaļas aizvietotājs
Uzzināt vairāk
 

Piemērotu garšvielu izvēle: gaļas, zivs un veģetārie ēdieni

2022. gada 2. Februāris

Mūsdienu kulinārijā tiek nojaukti garšvielu lietojuma standarti
Uzzināt vairāk
 

Bezkofeīna kafija: interesanti fakti

2022. gada 2. Februāris

Kā notiek kafijas pupiņu atbrīvošana no kofeīna?
Uzzināt vairāk
 

Cukuru veidi un alternatīvie saldinātāji

2022. gada 31. Janvāris

Par cukuru daudzveidību un to ietekmi uz veselību
Uzzināt vairāk
 

Kas ir BIO pārtika?

2022. gada 30. Janvāris

Uzzini, kā tiek regulēts BIO, EKO, ORGANIC marķējums
Uzzināt vairāk
 

Kafijas pagatavošanas veidi: iekārtas un to atšķirības

2022. gada 30. Janvāris

Uzzināt vairāk
 

Matcha tējas pulveris: pagatavošana un izmantošana konditorejā

2022. gada 26. Janvāris

Uzzināt vairāk
 

Veģetārs uzturs: receptes, inovācijas un tendences

2022. gada 24. Janvāris

Uzzināt vairāk
 

Plastmasa un tās alternatīvas: iepakojuma šķirošana

2022. gada 22. Janvāris

Uzzināt vairāk
 

Izcila steika pagatavošanas ābece

2022. gada 15. Janvāris

Uzzināt vairāk
 

Solis tuvāk zero waste: pārtikas atkritumu samazināšana 

2022. gada 14. Janvāris

Uzzināt vairāk
 

Wok ēdieni: oriģinālas izejvielas un pagatavošanas knifi

2022. gada 10. Janvāris

Uzzināt vairāk
 

Pārtikas produktu saldēšana: iegumuvi un iespējas

2022. gada 3. Janvāris

Uzzināt vairāk
 

Someljē padomi vīna pasniegšanai

2022. gada 3. Janvāris

Uzzināt vairāk