Jaunumi un pasākumi
Seko mūsu jaunumiem un uzzini pirmais par Gemoss pakalpojumiem, pasākumiem un izmaiņām.

GEMOSS kulinārijas eksperte – šefpavāre Ina Poliščenko
2023. gada 28. Septembris
Lai spētu nodrošināt augstākā līmeņa servisu viesmīlības nozares uzņēmumiem ir nepieciešami jomas līderi. Stāstu sērijā iepazīstinām ar mūsu ekspertiem.

Jaunums! Rozā Himalaju sāls plāksnes ēdiena pasniegšanai un pagatavošanai
2023. gada 2. Augusts
Uzzini, kas ir rozā Himalaju sāls plāksnes un kā tās izmantot virtuvē vai dārza svētkos.

Latvijas bārmeņi aicināti pieteikt dalību ikgadējā konkursā MONIN CUP LATVIA 2023
2023. gada 26. Jūlijs
Kokteiļu konkurss MONIN CUP LATVIJA kā tradīcija notiks 2023. gada 7. septembrī Riga Food 2023 ietvaros, Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsala uz GEMOSS skatuves.

Sapnis par Itāliju realizēts! Saruna ar “Rossini” saimnieku Guntaru Skrastiņu
2023. gada 18. Jūlijs
Atzīmējot GEMOSS 30 gadu jubileju, dāvinām sarunu ciklu ar Latvijas viesmīlības nozares uzņēmējiem – mūsu partneriem, klientiem un draugiem.

Kad drosme pārvēršas pieredzē. Saruna ar Eduardu Jakuševski
2023. gada 27. Jūnijs
Atzīmējot GEMOSS 30 gadu jubileju, dāvinām sarunu ciklu ar Latvijas viesmīlības nozares uzņēmējiem – mūsu partneriem, klientiem un draugiem.

Kā iekļaut čia sēklas ikdienas uzturā?
2023. gada 14. Jūnijs
Uzzini, kāpēc čia sēklas uztura zinātnieki slavē visā pasaulē un kādās receptēs tās garšīgi iekļaut.

Krāšņam pusdienu galdam: dārzeņu salsas
2022. gada 8. Decembris

Maize: formu izvēle, receptes un pasniegšana
2022. gada 14. Novembris

Receptes: rudens kafijas dzērieni
2022. gada 5. Oktobris

Sēklu un augu maiņas stendi pie GEMOSS veikaliem
2022. gada 29. Marts

Zirņu pārslas ar garšvielām "Plant Based Meat"
2022. gada 25. Marts

Piemērotu garšvielu izvēle: gaļas, zivs un veģetārie ēdieni
2022. gada 2. Februāris

Bezkofeīna kafija: interesanti fakti
2022. gada 2. Februāris

Cukuru veidi un alternatīvie saldinātāji
2022. gada 31. Janvāris

Kas ir BIO pārtika?
2022. gada 30. Janvāris

Matcha tējas pulveris: pagatavošana un izmantošana konditorejā
2022. gada 26. Janvāris