Visi jaunumi

GEMOSS kulinārijas eksperte – šefpavāre Ina Poliščenko

2023. gada 28. Septembris  
GEMOSS kulinārijas eksperte – šefpavāre Ina Poliščenko

Iepazīstinām ar mūsu kulinārijas eksperti – šefpavāri Inu Poliščenko, "Latvijas gada pavāre 2015", vairāku starptautisko pavāru konkursu uzvarētāja, iekļauta FORBES “30 under 30” kategorijā – pavārmāksla un HoReCa, TV24 raidījuma "Šefpavārs. Uz līnijas" vadītāja un šefpavāre, GEMOSS zīmola Just Nature vēstnese un ikdienā - garšu pasaules entuziaste.


Ina ieņem būtisku lomu GEMOSS produktu sortimenta izvērtēšanā un B2B klientu apkalpošanā. 

 

"Gemoss ir lieliska platforma izaugsmei. Katra diena liek augt un mācīties, un būt trīs soļus priekšā tendencēm inovāciju un garšu pasaulē, nemitīgs izaugsmes ceļš, lai profesionāli spētu izglītot mūsu klientus."  

INA POLIŠČENKO

 

Produktu testēšana: Ina regulāri pārbauda klientu paraugus un jauno ražotāju produktus, lai noskaidrotu, vai tie atbilst mūsu standartiem, pirms tos iekļaujam sortimentā.

GEMOSS turku zirņi

Regulāra komunikācija ar klientiem: Regulāri sniedz atbildes uz klientu jautājumiem par produktu lietošanu, sniedz padomus un piedāvā iedvesmas receptes, kuras pati ir izstrādājusi, eksperimentējot ar dažādām izejvielām, lai sasniegtu gardāko rezultātu.


Regulāras fotosesijas receptēm: Ina strādā pie receptēm, izmantojot GEMOSS produktus, un gatavo īpaši foto sesijām nepieciešamās receptes, ko atspoguļojam mājas lapā, sociālajos tīklos un izsūtam partneriem vai klientiem.

Deserts Pavlova

Semināru vadīšana: Inas vadībā notiek semināri par dažādām tēmām, kas ietver gan graudaugu izmantošanu vēl neredzētās receptēs, bezglutēna konditoreju, vegānus produktus, riekstus. Būtībā visu, ko piedāvā GEMOSS – pieminot arī iekārtas, inventāru, kas pieejams iegādei pie mums.


Meistarklases: Pēc klientu pieprasījuma un sekojot tendencēm organizē meistarklases, kas norisinās kā gatavošanas paraugdemonstrējums ar degustāciju, papildinot praktiskās zināšanas ar teoriju un īpašiem padomiem, kā arī, sniedzot atbildes uz interesējošiem jautājumiem.

Jaunākās tendences: Atbalstot visu jauno un inovatīvo, Ina vienmēr seko jaunākajām tendencēm kulinārijas, konditorejas un iekārtu jomā, lai piedāvātu mūsu klientiem vislabākos produktus un padomus.

Darbs ar GEMOSS zīmoliem: Gatavojot un sniedzot ieteikumus klientiem, Ina iepazīstina ar pārbaudīto GEMOSS izejvielu sortimentu un GEMOSS ražotajiem zīmoliem - Just Nature, Zelta Rieksts, Cake&Bake, GEMOSS Collection un GEMO SPICE.

GEMOSS rieksti

Ikdienas darbs: Ikdienas darbā Ina pielieto mūsu piegādātāju zīmolu inventāru -  SOSA, iSi - kulinārijas sifonus, Silikomart, Martellato konditorejas formas un daudzus citus.

Kvalitāte: Ina māca gudru saimniekošanu virtuvēs, kā likt iekārtām strādāt mūsu labā, tā saglabājot nemainīgu kvalitāti ēdināšanas uzņēmumos un optimizējot trūkstošo roku darbu.

Ina sastopama GEMOSS Kulinārijas studijā, kurā iespējams organizēt arī pasākumus uzņēmumiem vai privātpersonām, arī ar šefpavāres dalību.

Lai uzzinātu pieejamos datumus un pieteiktu Kulinārijas studijas nomu, meistarklases – lūgums rakstīt: [email protected]

GEMOSS Kulinārijas studija

Jauno viesmīlības uzņēmumu radītājiem sniedzam atbalstu ne tikai izejvielu iegādē, trauku izvēlē, inventāra piemeklēšanā, atbilstoši vajadzībām, bet piedāvājam arī darbinieku apmācības, ēdienkartes un dzērienkartes izstrādi atbilstoši Jūsu uzņēmuma konceptam.


Vēl viens unikāls ieguvums mūsu klientiem – jomas speciālists veic profesionālas virtuves un sabiedrisko telpu projektēšanu, vadoties pēc telpas platības un plānotajām funkcijām. Projektēšana sevī ietver inženierkomunikāciju plānu, neitrālās, dinamiskās, stacionārās tehnikas un darba virsmu izvietojumu, ievērojot darba drošības un PVD prasības. Pareiza plānojuma darba telpa nodrošina ergonomisku darbu un ļauj efektīvi izmantot laika resursus.


GEMOSS ir vienīgais uzņēmums Latvijā, kurš nodrošina pilna servisa pakalpojumus jaunajiem viesmīlības nozares uzņēmumiem.


Līdzīgas receptes

 

Applelixir ābolu sidra etiķi: receptes organisma labsajūtai

Ābolu sidra etiķis zināms ar labvēlīgo ietekmi uz gremošanas sistēmas darbību, holesterīna un cukura līmeņa kontroli, kā arī veicina sāta sajūtu.
 

Recepte: pavasarīgi spritz kokteiļi

Kokteiļu sezonai sākoties, piedāvājam kokteiļkartēs iekļaut Apelsīnu Spritz, kura pamata sastāvdaļa ir MONIN apelsīnu Spritz sīrups. Izcils kompanjons dzirkstošo dzērienu pagatavošanai!

 

Sāļās kūkas: receptes un ieteikumi

Radi svētku sajūtu ar ikdienišķām maltītes sastāvdaļām vai iepriecini viesus, kuri atsakās no cukura un saldajiem ēdieniem.

#recepte 

Veģetārs uzturs: receptes, inovācijas un tendences

Lai grauzdētu riekstu un saldās vaniļas smarža uzbur svētku noskaņu katrās mājās, piedāvājam pagatavot gaisīgus mandeļu miltu cepumus.