Jaunumi un pasākumi


Seko mūsu jaunumiem un uzzini pirmais par Gemoss pakalpojumiem, pasākumiem un izmaiņām.

 

GEMOSS Kulinārijas studija: telpu noma pasākumiem

2024. gada 7. Oktobris

Profesionāla virtuve, semināru zāle - meistarklašu, konferenču un korporatīvo svētku organizēšanai.

Uzzināt vairāk
 

Kafijas studija

2024. gada 2. Novembris

Laba espresso kafija, krēmīgs kapučīno un sabalansētas garšas latte šodien ir svarīga vizītkarte gan jaunā kafejnīcā, gan birojā uzņemot biznesa partnerus, gan kāzu un konferenču organizēšanā.

Uzzināt vairāk
 

APZINĀTS UZTURS UN GARŠU DAUDZVEIDĪBA: “ZELTA RIEKSTA” ZELTA RECEPTES

2024. gada 17. Oktobris

“Zelta Riekstsir Latvijā radīts zīmols ar teju 30 gadu vēsturi. Par galveno izvirzot kvalitāti un garšu daudzveidību, kopš 1996. gada.

Uzzināt vairāk
 

Franču konditorejas seminārs - Philippe Richard

2024. gada 3. Oktobris

2024. gada 17. oktobrī pie mums ciemosies šefkonditors no Francijas Philippe Richard.

Uzzināt vairāk
 

Alternatīvie milti pilnvērtīgam uzturam un dzīvespriekam

2024. gada 30. Septembris

Kulinārijas modi nosaka ne tikai mūsu garšas receptori, bet arī fiziskā labsajūta. Mūsdienās alternatīvie milti ir veselīga uztura tendence

Uzzināt vairāk
 

Lai dzīvo itāļu karalis! Saruna ar šefpavāru Jāni Sokolovski

2024. gada 26. Septembris

Turpinām “GEMOSS 30” jubilejas sarunu ciklu ar mūsu ilggadējiem klientiem, lai ieskatītos Latvijas viesmīlības nozares vēsturē.

Uzzināt vairāk
 

Monin karsto dzērienu sezonas atklāšana Gemosā ar Anastasiju un Andri. #2

2024. gada 12. Septembris

Sakarā ar lielo pieteikumu skaitu izsludinām vēl vienu semināru.

Uzzināt vairāk
 

Monin karsto dzērienu sezonas atklāšana Gemosā ar Anastasiju un Andri.

2024. gada 11. Septembris

2024. gada 24.septembrī dzērienu eksperts Andris Reizenbergs un Anastasija Sudaka ielūdz bāru nozares profesionāļus un interesentus uz semināru.

Uzzināt vairāk
 

SEMINĀRS - Ēdiens un 4 dabas elementi: uguns, ūdens, gaiss un zeme.

2024. gada 2. Septembris

GEMOSS studijā viesosies Kaspars Vendelis - vienkārši, saprotami par ēdienu un veselību. Sarunas un ēdiens 4 kārtās.

Uzzināt vairāk
 

KATALOGS: Rudens / ziemas dzērienu koncepti

2024. gada 23. Augusts

Punši, limonādes, groki, klasika, kafija – smelies iedvesmu un radi neaizmirstamas, aktuālas un baudāmas sezonas garšas.

Uzzināt vairāk
 

Gada grandiozākā kūku ballīte gaida pieteikumus

2024. gada 21. Augusts

Šobrīd GEMOSS ik dienu saņem kādu jaunu pieteikumu kūku konkursam “Paaudžu mantojums”, kas norisināsies 7. septembrī izstādes “Riga Food 2024” ietvaros, Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā.

Uzzināt vairāk
 

"Zelta Rieksts" importē augstākās kvalitātes riekstus no ASV

2024. gada 21. Augusts

Šā gada 21. augustā SIA Gemoss produkcija "Zelta Rieksts" rīkoja pasākumu par godu sadarbībai ar ASV vēstniecību Rīgā un ASV Reģionālo lauksaimniecības/ārzemju lauksaimniecības departamentu.

Uzzināt vairāk
 

Viesmīlības Konkursa "Viesmīlības Zvaigzne" Izziņošana

2024. gada 22. Jūlijs

GEMOSS organizē viesmīļu konkursu "Viesmīlības Zvaigzne" izstādes Riga Food 2024 ietvaros.

Uzzināt vairāk
 

Purezza Premium Water – jaunums HoReCa nozarei

2024. gada 18. Jūlijs

Vispusīgs dzirkstošā un negāzētā ūdens risinājums, kas nodrošina tūlītēju piekļuvi augstākās kvalitātes, svaigam, tikko filtrētam ūdenim, ko sniedz strauji augošā patērētāju tendence.

Uzzināt vairāk
 

Latvijas bārmeņi aicināti pieteikt dalību ikgadējā konkursā MONIN CUP LATVIA 2024!

2024. gada 17. Jūlijs

Kokteiļu konkurss MONIN CUP LATVIJA kā tradīcija notiks 2024. gada 5. septembrī izstādē Riga Food 2024 Ķīpsalā uz GEMOSS skatuves.

Uzzināt vairāk
 

Aicinām kūku meistares sacensties konkursā “Paaudžu mantojums”

2024. gada 17. Jūlijs

Vai esi aizrautīgs kūku cepējs un izmanto paaudzēs nodotas receptes? Piesakies kūku konkursam un iegūsti vērtīgas balvas!

Uzzināt vairāk
 

Kā iekļaut čia sēklas ikdienas uzturā?

2024. gada 1. Jūlijs

Uzzini, kāpēc čia sēklas uztura zinātnieki slavē visā pasaulē un kādās receptēs tās garšīgi iekļaut.

Uzzināt vairāk
 

GEMOSS paplašinās - iemūrēta laika kapsula jaunajā noliktavas un biroju ēkā Rīgā, Mūkusalas ielā 75A!

2024. gada 21. Jūnijs

2024.gada 21.jūnijā, Vasaras saulgriežos, Ieva Treija ar ģimeni, partneriem un darbiniekiem iemūrēja laika kapsulu jaunās ēkas pamatos.

Uzzināt vairāk
 

GEMOSS Saulgriežu tirdziņš Valmierā

2024. gada 18. Jūnijs

Vasaras Saulgriežos mēs izjūtam vienotību ar mūsu senčiem, mūsu saknēm, kas ļauj mums būt stipriem un izprast savu dzīves gājumu, pārņemot senču pieredzi un gudrību.

Uzzināt vairāk
 

10 garšīgi produkti, kas bagātīgi satur olbaltumvielas

2024. gada 12. Jūnijs

Dažādi olbaltumvielu veidi ir organisma dzīvības pamatelementi, un bieži vien nenovērtējam to vitāli svarīgo nozīmi mūsu organisma veselības atbalstam.

Uzzināt vairāk
 

KATALOGS: Esi šefpavārs savā virtuvē!

2024. gada 6. Jūnijs

Inas Poliščenko izstrādātajā recepšu konceptu katalogā pieejamas piecu konceptu, viegli pagatavojamas un veselīgas augu valsts ēdienu receptes.

Uzzināt vairāk
 

GEMOSS atklāj jaunas telpas - Mūkusalas ielā 73!

2024. gada 5. Jūnijs

Atklājam jaunas GEMOSS Trauku nomas un Iekārtu servisa telpas Mūkusalas ielā 73, Rīgā! Laipni gaidām ciemos!

Uzzināt vairāk
 

Cukuru veidi un alternatīvie saldinātāji

2024. gada 1. Jūnijs

Par cukuru daudzveidību un to ietekmi uz veselību
Uzzināt vairāk
 

SEMINĀRS: Krufini, individuālie deserti, rolli ar šefkonditoru Igor Zaritskyi

2024. gada 24. Maijs

GEMOSS Kulinārijas studijā viesosies un vadīs semināru Ukraiņu izcelsmes, godalgots šefkonditors – Igor Zaritskyi, plašāk pazīstams kā galvenais šekfonditors Varšavas Konditorejas mākslas akadēmijā “Sempre”.

Uzzināt vairāk