Jaunumi un pasākumi


Seko mūsu jaunumiem un uzzini pirmais par Gemoss pakalpojumiem, pasākumiem un izmaiņām.

 

SEMINĀRS: Rudens / ziemas karstie kokteiļi. Kā ar tiem nopelnīt?

2023. gada 26. Septembris

Iedvesmojies vēsās sezonas dzērienkartes izstrādei un atklāj savu īpašo sezonālās garšas rokrakstu. Semināru vadīs GEMOSS kokteiļu eksperts Andris Reizenbergs.

Uzzināt vairāk
 

MEISTARKLASE: VEGĀNĀ KONDITOREJA

2023. gada 21. Septembris

Iespēja iegūt praktiskas zināšanas, kā pagatavot vegānus desertus no izejvielām, kas nesatur dzīvnieku valsts produktus. Meistarklasi vadīs GEMOSS šefpavāre Ina Poliščenko.

Uzzināt vairāk
 

Meistarklase: PASAULES TENDENCES UN INOVĀCIJAS KONDITOREJĀ

2023. gada 12. Janvāris

Meistarklase ar šefkonditoru, Barbara Luijckx tehnoloģijas ekspertu Michał Świerad (Polija) notiks 2023. gada 25. janvārī plkst. 10.00 GEMOSS Semināru zāle, Mūkusalas 73.

Uzzināt vairāk
#meistarklase #kulinārija #svētki 

Meistarklase "Ēdienu un dzērienu saderība"

2022. gada 21. Novembris

Kā veidot harmonisku svētku galdu un saderīgu garšu pieredzi
Uzzināt vairāk
 

Meistarklase: vegāniskā konditoreja

2022. gada 16. Novembris

Jaunas receptes un gatavošanas noslēpumi - tikai augu valsts izejvielas
Uzzināt vairāk
 

Radi svētku dāvanas pats

2022. gada 14. Novembris

Aicinām uz pirmo radošo darbnīcu bērniem, kas notiks otrdien, 2022. gada 6. decembrī plkst. 15.00 GEMOSS Semināru zālē.
Uzzināt vairāk
 

Apmācības HoReCa nozares profesionāļiem

2022. gada 10. Novembris

Nozares jaunumi ar šefpavāri Inu Poliščenko un bārmeni Andri Reizenbergu
 
 
Uzzināt vairāk
 

Seminārs “Karstie kokteiļi: idejas, tendences un jaunas garšas”

2022. gada 5. Oktobris

Jaunumi karsto dzērienu izejvielu sortimentā, aktuālas sastāvdaļas un garšu kombinācijas.
Uzzināt vairāk