Jaunumi un pasākumi
Seko mūsu jaunumiem un uzzini pirmais par Gemoss pakalpojumiem, pasākumiem un izmaiņām.
Receptes: romantiski kokteiļi dzīves svinēšanai
2023. gada 2. Februāris
Receptes: Valentīndienas deserti
2023. gada 30. Janvāris
Receptes: augu valsts ēdieni
2023. gada 19. Janvāris
Meistarklase: PASAULES TENDENCES UN INOVĀCIJAS KONDITOREJĀ
2023. gada 12. Janvāris
Seminārs "Dry january: pasaules TOP kokteiļi"
2023. gada 11. Janvāris
Uztura tendences: ko ēdīsim 2023. gadā?
2023. gada 10. Janvāris
Krāšņam pusdienu galdam: dārzeņu salsas
2022. gada 8. Decembris
Meistarklase "Ēdienu un dzērienu saderība"
2022. gada 21. Novembris
Meistarklase: vegāniskā konditoreja
2022. gada 16. Novembris
Radi svētku dāvanas pats
2022. gada 14. Novembris
Maize: formu izvēle, receptes un pasniegšana
2022. gada 14. Novembris
Apmācības HoReCa nozares profesionāļiem
2022. gada 10. Novembris
Svētku ceļvedis: Ziemassvētku dāvanu katalogs
2022. gada 10. Novembris
Gatavošanas meistarklases kolektīviem
2022. gada 1. Novembris
Seminārs “Karstie kokteiļi: idejas, tendences un jaunas garšas”
2022. gada 5. Oktobris
Receptes: rudens kafijas dzērieni
2022. gada 5. Oktobris
GEMOSS semināru zāle: telpu noma pasākumiem
2022. gada 13. Jūlijs
Receptes: jaunas garšas no MONIN
2022. gada 20. Maijs
LIAA un ERAF atbalsts starptautiskās konkurētspējas veicināšanai
2022. gada 20. Maijs
Elektroauto uzlādes stacija GEMOSS teritorijā
2022. gada 14. Aprīlis
Sēklu un augu maiņas stendi pie GEMOSS veikaliem
2022. gada 29. Marts
Zirņu pārslas ar garšvielām "Plant Based Meat"
2022. gada 25. Marts
Kafijas automāta noma: priekšrocības un iespējas
2022. gada 11. Februāris
Piemērotu garšvielu izvēle: gaļas, zivs un veģetārie ēdieni
2022. gada 2. Februāris