Jaunumi un pasākumi
Seko mūsu jaunumiem un uzzini pirmais par Gemoss pakalpojumiem, pasākumiem un izmaiņām.
GEMOSS Kulinārijas studija: telpu noma pasākumiem
2024. gada 7. Oktobris
Profesionāla virtuve, semināru zāle - meistarklašu, konferenču un korporatīvo svētku organizēšanai.
Franču konditorejas seminārs - Philippe Richard
2024. gada 3. Oktobris
2024. gada 17. oktobrī pie mums ciemosies šefkonditors no Francijas Philippe Richard.
Lai dzīvo itāļu karalis! Saruna ar šefpavāru Jāni Sokolovski
2024. gada 26. Septembris
Turpinām “GEMOSS 30” jubilejas sarunu ciklu ar mūsu ilggadējiem klientiem, lai ieskatītos Latvijas viesmīlības nozares vēsturē.
Monin karsto dzērienu sezonas atklāšana Gemosā ar Anastasiju un Andri. #2
2024. gada 12. Septembris
Sakarā ar lielo pieteikumu skaitu izsludinām vēl vienu semināru.
Monin karsto dzērienu sezonas atklāšana Gemosā ar Anastasiju un Andri.
2024. gada 11. Septembris
2024. gada 24.septembrī dzērienu eksperts Andris Reizenbergs un Anastasija Sudaka ielūdz bāru nozares profesionāļus un interesentus uz semināru.
SEMINĀRS - Ēdiens un 4 dabas elementi: uguns, ūdens, gaiss un zeme.
2024. gada 2. Septembris
GEMOSS studijā viesosies Kaspars Vendelis - vienkārši, saprotami par ēdienu un veselību. Sarunas un ēdiens 4 kārtās.
KATALOGS: Rudens / ziemas dzērienu koncepti
2024. gada 23. Augusts
Punši, limonādes, groki, klasika, kafija – smelies iedvesmu un radi neaizmirstamas, aktuālas un baudāmas sezonas garšas.
Gada grandiozākā kūku ballīte gaida pieteikumus
2024. gada 21. Augusts
Šobrīd GEMOSS ik dienu saņem kādu jaunu pieteikumu kūku konkursam “Paaudžu mantojums”, kas norisināsies 7. septembrī izstādes “Riga Food 2024” ietvaros, Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā.
"Zelta Rieksts" importē augstākās kvalitātes riekstus no ASV
2024. gada 21. Augusts
Šā gada 21. augustā SIA Gemoss produkcija "Zelta Rieksts" rīkoja pasākumu par godu sadarbībai ar ASV vēstniecību Rīgā un ASV Reģionālo lauksaimniecības/ārzemju lauksaimniecības departamentu.
Viesmīlības Konkursa "Viesmīlības Zvaigzne" Izziņošana
2024. gada 22. Jūlijs
GEMOSS organizē viesmīļu konkursu "Viesmīlības Zvaigzne" izstādes Riga Food 2024 ietvaros.
Purezza Premium Water – jaunums HoReCa nozarei
2024. gada 18. Jūlijs
Vispusīgs dzirkstošā un negāzētā ūdens risinājums, kas nodrošina tūlītēju piekļuvi augstākās kvalitātes, svaigam, tikko filtrētam ūdenim, ko sniedz strauji augošā patērētāju tendence.
Latvijas bārmeņi aicināti pieteikt dalību ikgadējā konkursā MONIN CUP LATVIA 2024!
2024. gada 17. Jūlijs
Kokteiļu konkurss MONIN CUP LATVIJA kā tradīcija notiks 2024. gada 5. septembrī izstādē Riga Food 2024 Ķīpsalā uz GEMOSS skatuves.
Aicinām kūku meistares sacensties konkursā “Paaudžu mantojums”
2024. gada 17. Jūlijs
Vai esi aizrautīgs kūku cepējs un izmanto paaudzēs nodotas receptes? Piesakies kūku konkursam un iegūsti vērtīgas balvas!
Kā iekļaut čia sēklas ikdienas uzturā?
2024. gada 1. Jūlijs
Uzzini, kāpēc čia sēklas uztura zinātnieki slavē visā pasaulē un kādās receptēs tās garšīgi iekļaut.
GEMOSS paplašinās - iemūrēta laika kapsula jaunajā noliktavas un biroju ēkā Rīgā, Mūkusalas ielā 75A!
2024. gada 21. Jūnijs
2024.gada 21.jūnijā, Vasaras saulgriežos, Ieva Treija ar ģimeni, partneriem un darbiniekiem iemūrēja laika kapsulu jaunās ēkas pamatos.
GEMOSS Saulgriežu tirdziņš Valmierā
2024. gada 18. Jūnijs
Vasaras Saulgriežos mēs izjūtam vienotību ar mūsu senčiem, mūsu saknēm, kas ļauj mums būt stipriem un izprast savu dzīves gājumu, pārņemot senču pieredzi un gudrību.
10 garšīgi produkti, kas bagātīgi satur olbaltumvielas
2024. gada 12. Jūnijs
Dažādi olbaltumvielu veidi ir organisma dzīvības pamatelementi, un bieži vien nenovērtējam to vitāli svarīgo nozīmi mūsu organisma veselības atbalstam.
KATALOGS: Esi šefpavārs savā virtuvē!
2024. gada 6. Jūnijs
Inas Poliščenko izstrādātajā recepšu konceptu katalogā pieejamas piecu konceptu, viegli pagatavojamas un veselīgas augu valsts ēdienu receptes.
GEMOSS atklāj jaunas telpas - Mūkusalas ielā 73!
2024. gada 5. Jūnijs
Atklājam jaunas GEMOSS Trauku nomas un Iekārtu servisa telpas Mūkusalas ielā 73, Rīgā! Laipni gaidām ciemos!
Cukuru veidi un alternatīvie saldinātāji
2024. gada 1. Jūnijs
SEMINĀRS: Krufini, individuālie deserti, rolli ar šefkonditoru Igor Zaritskyi
2024. gada 24. Maijs
GEMOSS Kulinārijas studijā viesosies un vadīs semināru Ukraiņu izcelsmes, godalgots šefkonditors – Igor Zaritskyi, plašāk pazīstams kā galvenais šekfonditors Varšavas Konditorejas mākslas akadēmijā “Sempre”.
KATALOGS: Pavasara / vasaras dzērienu koncepti
2024. gada 24. Maijs
Spritz un klasiskie kokteiļi, ledus tējas, burbuļtējas un limonādes – smelies iedvesmu atspirdzinošam malkam vasaras sajūtas. Iekļauj dzērienkartē vai pagatavo dārza ballītē!
Saldējums šefpavāra gaumē - ātri, veselīgi un gardi
2024. gada 6. Maijs
Neatkarīgi no tā, vai meklē iedvesmu restorāna desertu kartei vai vēlies palutināt sevi un ģimeni, saldējuma gatavošanas pamatā ir kvalitatīvas sastāvdaļas un atbilstošs inventārs.