Jaunumi un pasākumi


Seko mūsu jaunumiem un uzzini pirmais par Gemoss pakalpojumiem, pasākumiem un izmaiņām.

 
 

Receptes: romantiski kokteiļi dzīves svinēšanai

2023. gada 2. Februāris

Septiņas dzīvespriecīgas kokteiļu un limonāžu garšas, kas aicina svinēt mirkli.

Uzzināt vairāk
 
 

Receptes: Valentīndienas deserti

2023. gada 30. Janvāris

Kopā ar šefpavāri Inu Poliščenko esam apkopojuši iedvesmojošas idejas - receptes un tehnikas romantisku konditorejas meistardarbu radīšanai. 
Uzzināt vairāk
 
 

Receptes: augu valsts ēdieni

2023. gada 19. Janvāris

Receptes uzkodu pagatavošanai, pamatēdieni un deserti - iedvesmojies radīt izcilas augu valsts maltītes!

Uzzināt vairāk
 
 

Meistarklase: PASAULES TENDENCES UN INOVĀCIJAS KONDITOREJĀ

2023. gada 12. Janvāris

Meistarklase ar šefkonditoru, Barbara Luijckx tehnoloģijas ekspertu Michał Świerad (Polija) notiks 2023. gada 25. janvārī plkst. 10.00 GEMOSS Semināru zāle, Mūkusalas 73.
Uzzināt vairāk
 
 

Seminārs "Dry january: pasaules TOP kokteiļi"

2023. gada 11. Janvāris

Tiešsaistes seminārs ar bārmeni Andri Reizenbergu plkst. 13.00 GEMOSS Facebook LIVE
Uzzināt vairāk
 
 

Uztura tendences: ko ēdīsim 2023. gadā?

2023. gada 10. Janvāris

Pieprasījums pēc dzīvnieku produktu alternatīvām un vegāniskiem ēdieniem pieaug, jo arvien vairāk patērētāju apzinās augu izcelsmes uztura ieguvumus videi un veselībai.
Uzzināt vairāk
 
 

Krāšņam pusdienu galdam: dārzeņu salsas

2022. gada 8. Decembris

Receptes: piešķir svētkiem krāsas ar olīvu, artišoku vai paprikas salsām
Uzzināt vairāk
 
#meistarklase #kulinārija #svētki 

Meistarklase "Ēdienu un dzērienu saderība"

2022. gada 21. Novembris

Kā veidot harmonisku svētku galdu un saderīgu garšu pieredzi
Uzzināt vairāk
 
 

Meistarklase: vegāniskā konditoreja

2022. gada 16. Novembris

Jaunas receptes un gatavošanas noslēpumi - tikai augu valsts izejvielas
Uzzināt vairāk
 
 

Radi svētku dāvanas pats

2022. gada 14. Novembris

Aicinām uz pirmo radošo darbnīcu bērniem, kas notiks otrdien, 2022. gada 6. decembrī plkst. 15.00 GEMOSS Semināru zālē.
Uzzināt vairāk
 
#maize #kulinārija #milti 

Maize: formu izvēle, receptes un pasniegšana

2022. gada 14. Novembris

Itāļu fokača, bezglutēna, sēklu un vegāniska maize, banānmaize
Uzzināt vairāk
 
 

Apmācības HoReCa nozares profesionāļiem

2022. gada 10. Novembris

Nozares jaunumi ar šefpavāri Inu Poliščenko un bārmeni Andri Reizenbergu
Uzzināt vairāk
 
 

Svētku ceļvedis: Ziemassvētku dāvanu katalogs

2022. gada 10. Novembris

Sagaidi mierpilnus svētkus! GEMOSS kataloga dāvanas ir mūsu kolektīva roku darbs
Uzzināt vairāk
 
 

Gatavošanas meistarklases kolektīviem

2022. gada 1. Novembris

Kopīga gatavošana šefpavāra vadībā kolektīvu saliedēšanās pasākumos
Uzzināt vairāk
 
 

Seminārs “Karstie kokteiļi: idejas, tendences un jaunas garšas”

2022. gada 5. Oktobris

Jaunumi karsto dzērienu izejvielu sortimentā, aktuālas sastāvdaļas un garšu kombinācijas.
Uzzināt vairāk
 
 

Receptes: rudens kafijas dzērieni

2022. gada 5. Oktobris

Daudzveidīgas sezonas kafijas dzērienu receptes
Uzzināt vairāk
 
 

GEMOSS semināru zāle: telpu noma pasākumiem

2022. gada 13. Jūlijs

Profesionāla virtuve meistarklašu, konferenču un korporatīvo svētku organizēšanai
Uzzināt vairāk
 
 

Receptes: jaunas garšas no MONIN

2022. gada 20. Maijs

Pikantais sarkano ogu sīrups, baltās tējas koncentrāts un L'Artiste mērces
Uzzināt vairāk
 
 

LIAA un ERAF atbalsts starptautiskās konkurētspējas veicināšanai

2022. gada 20. Maijs

Starptautiskās konkurētspējas veicināšana
Uzzināt vairāk
 
 

Elektroauto uzlādes stacija GEMOSS teritorijā

2022. gada 14. Aprīlis

Solis pretim tīrākai videi un mūsu klientu ērtībām
Uzzināt vairāk
 
 

Sēklu un augu maiņas stendi pie GEMOSS veikaliem

2022. gada 29. Marts

Saruna ar iniciatīvas vēstnesi Sandru Stabingi
Uzzināt vairāk
 
 

Zirņu pārslas ar garšvielām "Plant Based Meat"

2022. gada 25. Marts

Latvijā ražots, bioloģiski audzēts gaļas aizvietotājs
Uzzināt vairāk
 
 

Kafijas automāta noma: priekšrocības un iespējas

2022. gada 11. Februāris

Lai piedāvātu klientiem izcilu kafiju, nav nepieciešamas lielas investīcijas
Uzzināt vairāk
 
 

Piemērotu garšvielu izvēle: gaļas, zivs un veģetārie ēdieni

2022. gada 2. Februāris

Mūsdienu kulinārijā tiek nojaukti garšvielu lietojuma standarti
Uzzināt vairāk