Visi jaunumi

Receptes: rudens kafijas dzērieni

2022. gada 5. Oktobris  
MONIN sīrupu garšu daudzveidība nodrošinājusi zīmola produkcijai stabilu draudzību ar profesionāliem baristām, kas ikdienā rada jaunas un baudāmas kafijas dzērienu garšas saviem klientiem.

Sadarbībā ANDRITO COFFEE, tagad MONIN LATVIJA piedāvājam ikvienam kļūt par kafijas dzērienu meistaru, izmēģinot rudens sezonas dzērienu garšas – gatavo populāro pikanto ķirbju latte vai aromātisku kafiju ar grauzdētu riekstu, karameļu, popkorna un citām garšām.
 
Eksperimentē ar rudenīgu recepšu sastāvdaļām un radi savu īpašo sezonas garšu!

 


PUMPKIN SPICE LATTE

PUMPKIN SPICE LATTE


MONIN Pikantais ķirbju sīrups 20 ml
espresso kafija 30 ml
piens vai auzu dzēriens kafijai 180 ml
malts kanēlis

Pagatavošana. Latte kafijas krūzē pagatavo espresso kafiju, pievieno pikanto ķirbju sīrupu un putotu pienu, pārkaisa ar kanēli un pasniedz.


RUDENS LATTE

RUDENS LATTE


MONIN Pikantais kļavu sīrups 20 ml
piens vai auzu dzēriens kafijai 150 ml
espresso kafija 30 ml
MONIN L’Artiste Red Velvet mērce dekorēšanai
DEMERARA cukurs dekorēšanai

Pagatavošana. Kafijas krūzē pagatavo espresso, pievieno pikanto kļavu sīrupu un uzlej saputotu pienu. Dekorē ar Red Velvet deserta mērci, latte art zīmuli un brūnā cukura graudiņiem.


ŠOKOLĀDES CEPUMU LATTE

ŠOKOLĀDES CEPUMA LATTE


MONIN Šokolādes cepumu sīrups 10 ml
ANDRITO espresso 30 ml
piens vai auzu dzēriens kafijai 180 ml

Pagatavošana. Latte kafijas krūzē lej espresso, pievieno šokolādes cepumu sīrupu un saputotu pienu. Pasniedz uzreiz vai dekorē ar putukrējumu un cepumu gabaliņiem.


POPKORNA KAPUČĪNO

POPKORNA KAPUČĪNO


MONIN Popkorna sīrups 20 ml
Andrito Coffee espresso 30 ml
piens vai auzu dzēriens kafijai 180 ml
MONIN L’Artiste karameļu mērce
MONIN L’Artiste kakao mērce

Pagatavošana. Kafijas krūzē pagatavo espresso, pievieno Monin Popkorna sīrupu un saputotu pienu. Dekorē ar MONIN L’Artiste mērcēm un latte art  zīmuli.


KOKOSRIEKSTU KAPUČĪNO

KOKOSRIEKSTU KAPUČĪNO


MONIN Kokosriekstu sīrups 10 ml
Andrito Coffee espresso 30 ml
piens vai auzu dzēriens kafijai 120 ml
MONIN L’Artiste Karameļu mērce
MONIN L’Artiste Kakao mērce

Pagatavošana. Kafijas tasītē pagatavo espresso, pievieno kokosriekstu sīrupu un saputotu pienu. Dekorē ar L’Artiste karameļu un kakao mērcēm.


KARAMEĻU LATTE

KARAMEĻU LATTE


MONIN Karameļu sīrups 20 ml
ANDRITO espresso kafija 30 ml
piens vai auzu dzēriens kafijai 120 ml
MONIN L’Artiste Kakao mērce

Kafijas krūzē pagatavo espresso kafiju, pievieno karameļu sīrupu (vari izvēlēties arī sāļās karameles sīrupu) un saputotu pienu. Dekorē ar L’Artiste kakao mērci un latte art zīmuli.


GRAUZDĒTU RIEKSTU LATTE

RIEKSTU LATTE


MONIN Grauzdētu lazdu riekstu sīrups 20 ml
espresso kafija 30 ml
piens vai auzu dzēriens kafijai 120 ml
MONIN L’Artiste Karameļu mērce

Pagatavošana. Latte kafijas krūzē lej espresso kafiju, pievieno grauzdētu lazdu riekstu sīrupu un saputotu pienu. Dekorē ar karameļu mērci un latte art zīmuli.



BRASIL ANDRITO


Baudi Latvijā grauzdētas kafijas aromātu, pievienojot MONIN, lai viegli mostos drēgnākajos rudens rītos. Attīsti kafijas mākslinieka talantu un dāvā individuālu pieskārienu katrai kafijas tasītei, dekorējot kapučīno un latte dzērienus ar L’Artiste deserta mērces zīmuļiem.

Līdzīgas receptes

 

Applelixir ābolu sidra etiķi: receptes organisma labsajūtai

Ābolu sidra etiķis zināms ar labvēlīgo ietekmi uz gremošanas sistēmas darbību, holesterīna un cukura līmeņa kontroli, kā arī veicina sāta sajūtu.
 

Recepte: pavasarīgi spritz kokteiļi

Kokteiļu sezonai sākoties, piedāvājam kokteiļkartēs iekļaut Apelsīnu Spritz, kura pamata sastāvdaļa ir MONIN apelsīnu Spritz sīrups. Izcils kompanjons dzirkstošo dzērienu pagatavošanai!

 

Sāļās kūkas: receptes un ieteikumi

Radi svētku sajūtu ar ikdienišķām maltītes sastāvdaļām vai iepriecini viesus, kuri atsakās no cukura un saldajiem ēdieniem.

#recepte 

Veģetārs uzturs: receptes, inovācijas un tendences

Lai grauzdētu riekstu un saldās vaniļas smarža uzbur svētku noskaņu katrās mājās, piedāvājam pagatavot gaisīgus mandeļu miltu cepumus.