Jaunumi un pasākumi


Seko mūsu jaunumiem un uzzini pirmais par Gemoss pakalpojumiem, pasākumiem un izmaiņām.

 

Aicinām kūku meistares sacensties konkursā “Paaudžu mantojums”.

2023. gada 2. Augusts

Vai kūku gatavošana ir Tava aizraušanās un izmanto paaudzēs mantotu recepti? Piesakies kūku konkursam un laimē vērtīgas balvas!

Uzzināt vairāk
 

Latvijas bārmeņi aicināti pieteikt dalību ikgadējā konkursā MONIN CUP LATVIA 2023

2023. gada 26. Jūlijs

Kokteiļu konkurss MONIN CUP LATVIJA kā tradīcija notiks 2023. gada 7. septembrī Riga Food 2023 ietvaros, Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsala uz GEMOSS skatuves. 

Uzzināt vairāk
 

GRANTU KONKURSS - Latvijas Kulinārijas zvaigzne un Viesmīlības zvaigzne uzvarētāji 2023

2023. gada 29. Jūnijs

27.jūnijā GEMOSS pulcēja viesmīlības un kulinārijas nozares profesionāļus konkursa finālā un ir noskaidroti Grantu konkursa 2023 uzvarētāji!

Uzzināt vairāk
 

PĀRVĒRT SAPNI PAR REALITĀTI – GRANTU KONKURSA FINĀLISTI

2023. gada 19. Jūnijs

Grantu konkursa finālisti tiksies jau 27.jūnijā un cīnīsies par grantu – apmaksātu iespēju iegūt pieredzi kādā no Eiropas Michelin zvaigznes restorāniem.

Uzzināt vairāk
 

Meistarklase: PASAULES TENDENCES UN INOVĀCIJAS KONDITOREJĀ

2023. gada 12. Janvāris

Meistarklase ar šefkonditoru, Barbara Luijckx tehnoloģijas ekspertu Michał Świerad (Polija) notiks 2023. gada 25. janvārī plkst. 10.00 GEMOSS Semināru zāle, Mūkusalas 73.

Uzzināt vairāk
#meistarklase #kulinārija #svētki 

Meistarklase "Ēdienu un dzērienu saderība"

2022. gada 21. Novembris

Kā veidot harmonisku svētku galdu un saderīgu garšu pieredzi
Uzzināt vairāk
 

Radi svētku dāvanas pats

2022. gada 14. Novembris

Aicinām uz pirmo radošo darbnīcu bērniem, kas notiks otrdien, 2022. gada 6. decembrī plkst. 15.00 GEMOSS Semināru zālē.
Uzzināt vairāk
 

Apmācības HoReCa nozares profesionāļiem

2022. gada 10. Novembris

Nozares jaunumi ar šefpavāri Inu Poliščenko un bārmeni Andri Reizenbergu
 
 
Uzzināt vairāk
 

Gatavošanas meistarklases kolektīviem

2022. gada 1. Novembris

Plānots kolektīva saliedēšanās pasākums? GEMOSS Kulinārijas studijā piedāvājam kopīgu ēdienu gatavošanu šefpavāra vadībā ar Jūsu izvēlētu ēdienkarti.
Uzzināt vairāk
 

Seminārs “Karstie kokteiļi: idejas, tendences un jaunas garšas”

2022. gada 5. Oktobris

Jaunumi karsto dzērienu izejvielu sortimentā, aktuālas sastāvdaļas un garšu kombinācijas.
Uzzināt vairāk