Visi jaunumi

Seminārs “Karstie kokteiļi: idejas, tendences un jaunas garšas”

2022. gada 5. Oktobris  
Bārmeņi, viesmīļi, viesmīlības sektora profesionāļi un visi dzērienu pasaules interesenti ir aicināti uz klātienes semināru “KARSTIE KOKTEIĻI: idejas, tendences un jaunas garšas” ar pasaulē atzīto bārmeni, GEMOSS dzērienu studijas vadītāju un MONIN zīmola vēstnesi Andri Reizenbergu.

Andris vasaras garumā ir strādājis pie jaunu garšu eksperimentiem, un gatavs iepazīstināt interesentus un nozares profesionāļus ar alkoholisko un bezalkoholisko rudens/ziemas sezonas karsto dzērienu konceptiem. 2022. gada jaunumi dzērienu izejvielu sortimentā, aktuālas sastāvdaļas un nebijušas garšu kombinācijas.

Semināra mērķis ir sniegt idejas un iedvesmot kokteiļu meistarus aktuālas dzērienkartes izstrādē un palīdzēt bārmeņiem veidot pašiem savu sezonas garšu rokrakstu.

Seminārs “Karstie kokteiļi: idejas, tendences un jaunas garšas” notiks otrdien 2022. gada 25. oktobrī GEMOSS semināru zālē, Mūkusalas ielā 73.

Aicinām rezervēt vietu, rakstot e-pastu uz [email protected] (lūdzu, norādiet apmeklētāja vārdu, uzvārdu, kontakttālruni un pārstāvēto uzņēmumu (ja juridiska persona).

Apmeklējums – bez maksas.


Līdzīgas receptes

 

Applelixir ābolu sidra etiķi: receptes organisma labsajūtai

Ābolu sidra etiķis zināms ar labvēlīgo ietekmi uz gremošanas sistēmas darbību, holesterīna un cukura līmeņa kontroli, kā arī veicina sāta sajūtu.
 

Recepte: pavasarīgi spritz kokteiļi

Kokteiļu sezonai sākoties, piedāvājam kokteiļkartēs iekļaut Apelsīnu Spritz, kura pamata sastāvdaļa ir MONIN apelsīnu Spritz sīrups. Izcils kompanjons dzirkstošo dzērienu pagatavošanai!

 

Sāļās kūkas: receptes un ieteikumi

Radi svētku sajūtu ar ikdienišķām maltītes sastāvdaļām vai iepriecini viesus, kuri atsakās no cukura un saldajiem ēdieniem.

#recepte 

Veģetārs uzturs: receptes, inovācijas un tendences

Lai grauzdētu riekstu un saldās vaniļas smarža uzbur svētku noskaņu katrās mājās, piedāvājam pagatavot gaisīgus mandeļu miltu cepumus.