Visi jaunumi

Meistarklase "Ēdienu un dzērienu saderība"

2022. gada 21. Novembris #meistarklase #kulinārija #svētki 
Ceturtdien, 8. decembrī plkst. 12:00 šefpavāre Ina Poliščenko un bārmenis Andris Reizenbergs aicina uz kopīgi veidotu meistarklasi “ĒDIENU UN DZĒRIENU SADERĪBA: kā radīt kokteiļu un uzkodu garšu harmoniju”.

Meistarklase izstrādāta, lai sniegtu praktiskas zināšanas, kā veidot harmonisku svētku galdu, piedāvātu klientiem saderīgu garšu pieredzi vai smeltos izsmalcinātas un oriģnālas idejas īpašām banketu maltītēm.
 
PROGRAMMA
• Galvenie principi ēdienu un dzērienu garšu kombinēšanā
• Zirņu pārslu plācenis ar trifelēm, baraviku krēmu un saldo sīpolu konfitu
• Sēklu maizīte ar saulē kaltētiem tomātiem, karamelizētu sieru un olīvu tapenādi
• Biešu vafele ar mung-spinātu humusu un drupinātiem lazdu riekstiem
• šokolādes-aveņu trifele
• Pumkin Spice Martini
• Blackberry Manhattan
• Cranberry Negroni
• Chocolate Old Fashioned
• degustācija
 

Meistarklases ilgums: 3 - 4 stundas
Dalības maksa: 50 eiro
 
Lai rezervētu vietu, aicinām aizpildīt anketu tiešsaistē:
bit.ly/EDIENUUNDZERIENUSADERIBA
Gaidīsim viesmīlības nozares profesionāļus, kulinārijas un kokteiļu entuziastus ceturtdien, 8. decembrī plkst. 12.00 GEMOSS Semināru zālē.

Līdzīgas receptes

 

Applelixir ābolu sidra etiķi: receptes organisma labsajūtai

Ābolu sidra etiķis zināms ar labvēlīgo ietekmi uz gremošanas sistēmas darbību, holesterīna un cukura līmeņa kontroli, kā arī veicina sāta sajūtu.
 

Recepte: pavasarīgi spritz kokteiļi

Kokteiļu sezonai sākoties, piedāvājam kokteiļkartēs iekļaut Apelsīnu Spritz, kura pamata sastāvdaļa ir MONIN apelsīnu Spritz sīrups. Izcils kompanjons dzirkstošo dzērienu pagatavošanai!

 

Sāļās kūkas: receptes un ieteikumi

Radi svētku sajūtu ar ikdienišķām maltītes sastāvdaļām vai iepriecini viesus, kuri atsakās no cukura un saldajiem ēdieniem.

#recepte 

Veģetārs uzturs: receptes, inovācijas un tendences

Lai grauzdētu riekstu un saldās vaniļas smarža uzbur svētku noskaņu katrās mājās, piedāvājam pagatavot gaisīgus mandeļu miltu cepumus.