Visi jaunumi

Meistarklase: PASAULES TENDENCES UN INOVĀCIJAS KONDITOREJĀ

2023. gada 12. Janvāris  
Mihals Švierads ir atzīts poļu šefkonditors, konditorejas un šokolādes ražotāja Barbara Luijckx vēstnesis un konditorejas tehnoloģiju konsultants. GEMOSS ir ielūdzis šefkonditoru vadīt Barbara Luijckx “Iedvesmas” akadēmijas meistarklasi, lai iepazīstinātu mūsu konditorus ar inovācijām kūku, saldo ēdienu bufetes un šķīvja desertu jomās, kā arī ar pasaules tendencēm iedvesmotu radīt jaunus dizaina risinājumus. 

Barbara Luijckx ir ģimenes uzņēmums ar 32 gadu pieredzi konditorejas tirgū visā pasaulē, ražojot šokolādes dekorus zem profesionāļu atzītā "Barbara Decor" zīmola, kas gadu gaitā kļuvis par Latvijas konditoru vidū atzītu zīmolu. Ražotājs regulāri organizē starptautisku konditorejas ekspertu vadītas apmācības, lai palīdzētu klientiem izstrādāt jaunas receptes un oriģinālus, kvalitatīvus dizaina risinājumus konditorejā. 
 

PROGRAMMA

 
10:00 – ievads apmācībās

10:30 – recepšu prezentācija

10:45 – praktiskā meistarklase

- kūku un deserta gatavošana pēc sniegtajām receptēm
 - garšu un tekstūru kombinēšana
 - kūku pārklāšana ar krāsu spoguļglrazūru
 - apstrāde ar velvet spray
- desertu kompozīcija uz šķīvja
- kūku un desertu dekorēšana ar “Barbara Decor”
- šokolādes dekoru kombinēšana ar augļiem
- pasniegšana un degustācija

15:00 – kopsavilkums/ jautājumi un atbildes
 

Norises vieta un laiks: 2023. gada 25. janvārī plkst. 10.00 GEMOSS Semināru zāle, Mūkusalas 73
Dalības maksa: 30 eiro (vietu skaits ierobežots)
Meistarklase notiks angļu valodā

Interesentus aicinām rezervēt vietu, aizpildot pieteikuma anketu. (pēc pieteikuma saņemšanas nosūtīsim priekšapmaksas rēķinu)


Līdzīgas receptes

 

Applelixir ābolu sidra etiķi: receptes organisma labsajūtai

Ābolu sidra etiķis zināms ar labvēlīgo ietekmi uz gremošanas sistēmas darbību, holesterīna un cukura līmeņa kontroli, kā arī veicina sāta sajūtu.
 

Recepte: pavasarīgi spritz kokteiļi

Kokteiļu sezonai sākoties, piedāvājam kokteiļkartēs iekļaut Apelsīnu Spritz, kura pamata sastāvdaļa ir MONIN apelsīnu Spritz sīrups. Izcils kompanjons dzirkstošo dzērienu pagatavošanai!

 

Sāļās kūkas: receptes un ieteikumi

Radi svētku sajūtu ar ikdienišķām maltītes sastāvdaļām vai iepriecini viesus, kuri atsakās no cukura un saldajiem ēdieniem.

#recepte 

Veģetārs uzturs: receptes, inovācijas un tendences

Lai grauzdētu riekstu un saldās vaniļas smarža uzbur svētku noskaņu katrās mājās, piedāvājam pagatavot gaisīgus mandeļu miltu cepumus.