GEMOSS kulinārijas eksperte, līdzās profesionāļu apmācībām, labprāt rūpējas arī par radošām un izglītojošām kolektīvu saliedēšanas aktivitātēm, piedāvājot daudzveidīgas kopā gatavošanas meistarklases. Kvalitatīvi pavadīts laiks gan lielākiem, gan mazākiem uzņēmumu kolektīviem - profesionālā virtuvē, šefpavāra vadībā, apgūstot jaunas iemaņas un radot pašiem savu šefpavāra maltīti.
Kopā ar kolektīvu aicinām izvēlēties saistošākās receptes no šefpavāres Inas Poliščenko piedāvātās programmas, vienoties par meistarklases norises datumu, savukārt, GEMOSS rūpēsies par jaunām iemaņām un sirsnīgu atmosfēru visa pasākuma garumā!
MEISTARKLAŠU TĒMAS
DESERTU KLASIKA
15+ personām*
15+ personām*
creme brule
un
tiramisu
un
šokolādes fondants
(Meistarklases noslēgumā cienāsim ar sāļo uzkodu – pārsteigums no šefpavāra).
un
tiramisu
un
šokolādes fondants
(Meistarklases noslēgumā cienāsim ar sāļo uzkodu – pārsteigums no šefpavāra).
VESELĪGĀS BĻODAS
15+ personas*
15+ personas*
poke bļoda (zivs, rīsi, avokado, gurķis, jūras zāles, kukurūza, paipalu olas)
un
budas bļoda (humuss, pupiņas, kukurūza, gurķis, tomātu salsa, burkāni, sēklu kraukšķi)
un
budas bļoda (humuss, pupiņas, kukurūza, gurķis, tomātu salsa, burkāni, sēklu kraukšķi)
VEGĀNISKĀ ĒDIENKARTE
15+ personas*
15+ personas*
turku zirņu plācenis ar dārzeņu nūdelēm, ķirbju sēklu eļļu un grauzdētiem -drupinātiem lazdu riekstiem
vai
Mung pupiņu karijs ar zaļumiem un ciedru riekstiem
un
Kakao smūtija bļoda ar pašgatavotu granolu un riekstiem
vai
Mung pupiņu karijs ar zaļumiem un ciedru riekstiem
un
Kakao smūtija bļoda ar pašgatavotu granolu un riekstiem
GURMĒ VAKARIŅAS
15+ personas*
Foreles tartars ar svaiga gurķa salsu, pašu gatavotu majonēzi, zemā temperatūrā gatavotu olas dzeltenuma želeju un kaperu pulveri un šokolādes fondants ar upeņu sorbetu un pistāciju drumstalām.
MOLEKULĀRĀ KULINĀRIJA (prezentācija un degustācija)
15+ personas*
ogu limonāde (iSi Twist’n Sparkle)
un
zemos grādos gatavota forele ar mārrutku krēmu (iSi Cream Whip)
un
saldā kartupeļa krēmzupa ar kraukšķīgo bekonu un drupinātiem lazdu riekstiem (iSi Thermo Whip)
un
Gaisīgās vafeles ar šokolādes musu (iSi Gourmet Whip)
un
zemos grādos gatavota forele ar mārrutku krēmu (iSi Cream Whip)
un
saldā kartupeļa krēmzupa ar kraukšķīgo bekonu un drupinātiem lazdu riekstiem (iSi Thermo Whip)
un
Gaisīgās vafeles ar šokolādes musu (iSi Gourmet Whip)
Kulinārijas meistarklases vada GEMOSS šefpavāre Ina Poliščenko.
Norises vieta: GEMOSS Semināru zāle, Mūkusalas ielā 73
Norises vieta: GEMOSS Semināru zāle, Mūkusalas ielā 73
Jautājumiem un rezervācijai: [email protected]
Saskaņojot meistarklases norisi, aicinām norādīt personu skaitu, izvēlēto programmu un vēlamo norises datumu(-s).
Papildus stundas likme par viesmīļa pakalpojumiem (pasākumu norises laikā pēc plkst. 17.30): 20 eiro/ stundā (līdz 20 pers.), 40 eiro (vairāk par 20 pers.).
Saskaņojot meistarklases norisi, aicinām norādīt personu skaitu, izvēlēto programmu un vēlamo norises datumu(-s).
Papildus stundas likme par viesmīļa pakalpojumiem (pasākumu norises laikā pēc plkst. 17.30): 20 eiro/ stundā (līdz 20 pers.), 40 eiro (vairāk par 20 pers.).
* Meistarklasi labprāt īstenosim arī mazākam dalībnieku skaitam par papildus samaksu - 200 eiro apmērā.
Līdzīgas receptes
Applelixir ābolu sidra etiķi: receptes organisma labsajūtai
Ābolu sidra etiķis zināms ar labvēlīgo ietekmi uz gremošanas sistēmas darbību, holesterīna un cukura līmeņa kontroli, kā arī veicina sāta sajūtu.
Recepte: pavasarīgi spritz kokteiļi
Kokteiļu sezonai sākoties, piedāvājam kokteiļkartēs iekļaut Apelsīnu Spritz, kura pamata sastāvdaļa ir MONIN apelsīnu Spritz sīrups. Izcils kompanjons dzirkstošo dzērienu pagatavošanai!
Sāļās kūkas: receptes un ieteikumi
Radi svētku sajūtu ar ikdienišķām maltītes sastāvdaļām vai iepriecini viesus, kuri atsakās no cukura un saldajiem ēdieniem.