SEMINĀRS: Rudens / ziemas karstie kokteiļi. Kā ar tiem nopelnīt?
2023. gada 5. oktobrī dzērienu eksperts Andris Reizenbergs ielūdz bāru nozares ekspertus, profesionāļus un interesentus uz klātienes semināru “Rudens / ziemas karstie kokteiļi un kā ar tiem nopelnīt?” ar mērķi sniegt idejas un iedvesmot kokteiļu meistarus aktuālas dzērienkartes izstrādē un palīdzēt bārmeņiem veidot pašiem savu vēsās sezonas garšu rokrakstu.
Andris vasaras garumā ir darbojies pie jaunām vēsās sezonas garšām, eksperimentējis, un ir gatavs iepazīstināt interesentus un nozares profesionāļus ar alkoholisko un bezalkoholisko rudens/ziemas sezonas karsto dzērienu konceptiem. 2023. gada jaunumi dzērienu izejvielu sortimentā, aktuālās sastāvdaļas un nebijušas garšu kombinācijas.
PROGRAMMA
- karsto dzērienu recepšu grāmatas prezentācija
- padomi
- degustācija
Seminārs “Rudens / ziemas karstie kokteiļi un kā ar tiem nopelnīt?” notiks ceturtdien 2023. gada 5. oktobrī, plkst. 12.00 un papildus seminārs plkst. 16.00, GEMOSS Kulinārijas studijā, Mūkusalas ielā 73, Rīgā.
Aicinām rezervēt vietu semināram, aizpildot pieteikuma anketu: ŠEIT
Apmeklējums – bez maksas.
Līdzīgas receptes
Applelixir ābolu sidra etiķi: receptes organisma labsajūtai
Recepte: pavasarīgi spritz kokteiļi
Kokteiļu sezonai sākoties, piedāvājam kokteiļkartēs iekļaut Apelsīnu Spritz, kura pamata sastāvdaļa ir MONIN apelsīnu Spritz sīrups. Izcils kompanjons dzirkstošo dzērienu pagatavošanai!
Sāļās kūkas: receptes un ieteikumi
Radi svētku sajūtu ar ikdienišķām maltītes sastāvdaļām vai iepriecini viesus, kuri atsakās no cukura un saldajiem ēdieniem.