Visi jaunumi

Meistarklase: vegāniskā konditoreja

2022. gada 16. Novembris  
 
Gemoss šefpavāre Ina Poliščenko darba gaitā ir eksperimentējusi ar dažādām izejvielām un tehnikām vegānisku kūku radīšanā. Ina ir izveidojusi savu augu valsts izejvielu recepšu kartotēku un gatava prezentēt nozares profesionāļiem un kaislīgiem konditoriem izstrādātās un noslīpētās metodes gan ceptu, gan raw kūku un cepumu gatavošanā.

Meistarklases mērķis ir parādīt, kā ērti iekļaut vegāniskās izejvielas konditora ikdienas darbā un dalīties ar idejām un tehnikām viegli pagatavojamu, veselīgu, gardu un sātīgu kūku sastāvdaļu izstrādē, lai sniegtu iespēju profesionāļiem adaptēt idejas savu unikālo vegānisko recepšu radīšanā.

Demonstrējot krāsu, tekstūru un garšu daudzveidību, tiks gatavotas 4 dažādu veidu kūkas un divi cepumu maisījumi, ko var izmantot arī kā kūku pamatnes. Meistarklase notiks kā pilna kūku gatavošanas procesa paraugdemonstrējums ar degustāciju. Dalībnieki ir aicināti uzdot jautājumus, kā arī var tikt aicināti piedalīties kādā no gatavošanas posmiem.


PROGRAMMA


  • Upeņu-ķiršu siera kūka ar Indijas riekstiem

  • Turku zirņu-šokolādes biskvīts ar aveņu krēmu

  • Laima-citrona kūka ar žāvētu aprikožu gabaliņiem

  • Mandeļu biskvīts ar šokolādes ganašu

  • Cepumu maisījums / kūkas pamatne ar banāniem

  • Cepumu maisījums / kūkas pamatne ar ceļteku sēklu sēnalu pulveri

Dalības maksa: 35 eiro
Meistarklases ilgums: ~ 3 stundas

Aicinām rezervēt vietu, aizpildot pieteikuma anketu: bit.ly/VEGANISKAKONDITOREJA
(Pēc pieteikuma saņemšanas katram dalībniekam kopā ar apstiprinājumu tiks nosūtīts priekšampaksas rēķins, kuru aicinām apmaksāt laikus, lai garantētu vietu meistarklasē.)

Uz tikšanos meistarklasē “Vegāniskā konditoreja – garšu, krāsu un tekstūru spēle” ceturtdien, 2022. gada 24. novembrī plkst. 12.00 GEMOSS Semināru zālē, Mūkusalas ielā 73.


Līdzīgas receptes

 
 

Recepte: pavasarīgi spritz kokteiļi

 
 

Applelixir ābolu sidra etiķi: receptes organisma labsajūtai

 
 

Sāļās kūkas: receptes un ieteikumi

 
#recepte 

Veģetārs uzturs: receptes, inovācijas un tendences

Lai grauzdētu riekstu un saldenās vaniļas smarža uzbur svētku noskaņu katrās mājās, piedāvājam pagatavot gaisīgus mandeļu miltu cepumus.