Jaunumi un pasākumi
Seko mūsu jaunumiem un uzzini pirmais par Gemoss pakalpojumiem, pasākumiem un izmaiņām.
Meistarklase: PASAULES TENDENCES UN INOVĀCIJAS KONDITOREJĀ
2023. gada 12. Janvāris
Meistarklase ar šefkonditoru, Barbara Luijckx tehnoloģijas ekspertu Michał Świerad (Polija) notiks 2023. gada 25. janvārī plkst. 10.00 GEMOSS Semināru zāle, Mūkusalas 73.
Meistarklase "Ēdienu un dzērienu saderība"
2022. gada 21. Novembris
Kā veidot harmonisku svētku galdu un saderīgu garšu pieredzi
Meistarklase: vegāniskā konditoreja
2022. gada 16. Novembris
Jaunas receptes un gatavošanas noslēpumi - tikai augu valsts izejvielas
Radi svētku dāvanas pats
2022. gada 14. Novembris
Aicinām uz pirmo radošo darbnīcu bērniem, kas notiks otrdien, 2022. gada 6. decembrī plkst. 15.00 GEMOSS Semināru zālē.
Apmācības HoReCa nozares profesionāļiem
2022. gada 10. Novembris
Nozares jaunumi ar šefpavāri Inu Poliščenko un bārmeni Andri Reizenbergu
Seminārs “Karstie kokteiļi: idejas, tendences un jaunas garšas”
2022. gada 5. Oktobris
Jaunumi karsto dzērienu izejvielu sortimentā, aktuālas sastāvdaļas un garšu kombinācijas.
GEMOSS semināru zāle: telpu noma pasākumiem
2022. gada 13. Jūlijs
Profesionāla virtuve meistarklašu, konferenču un korporatīvo svētku organizēšanai