Visi jaunumi

Monin karsto dzērienu sezonas atklāšana Gemosā ar Anastasiju un Andri.

2024. gada 11. Septembris  

2024. gada 24.septembrī dzērienu eksperts Andris Reizenbergs un Anastasija Sudaka ielūdz bāru nozares profesionāļus un interesentus uz semināru.

Seminārā būs iespēja smelties idejas klasisko kokteiļu interpretācijām karstajos dzērienos. Tiks apspriestas tādas tēmas - kā nopelnīt un iedvesmot viesus atgriezties?

Priecāsimies Jūs satikt klātienē 24.09.2024. plkst. 11.00, Mūkusalas ielā 73, Rīgā, GEMOSS Kulinārijas studijā.

Dalība - bez maksas!

*Vietu skaits ierobežots.

*Pasākuma laikā notiks fotografēšana

Pieteikšanās aizpildot anketu - vietu skaits aizpildīts!

 


Līdzīgas receptes

 

Applelixir ābolu sidra etiķi: receptes organisma labsajūtai

Ābolu sidra etiķis zināms ar labvēlīgo ietekmi uz gremošanas sistēmas darbību, holesterīna un cukura līmeņa kontroli, kā arī veicina sāta sajūtu.
 

Recepte: pavasarīgi spritz kokteiļi

Kokteiļu sezonai sākoties, piedāvājam kokteiļkartēs iekļaut Apelsīnu Spritz, kura pamata sastāvdaļa ir MONIN apelsīnu Spritz sīrups. Izcils kompanjons dzirkstošo dzērienu pagatavošanai!

 

Sāļās kūkas: receptes un ieteikumi

Radi svētku sajūtu ar ikdienišķām maltītes sastāvdaļām vai iepriecini viesus, kuri atsakās no cukura un saldajiem ēdieniem.

#recepte 

Veģetārs uzturs: receptes, inovācijas un tendences

Lai grauzdētu riekstu un saldās vaniļas smarža uzbur svētku noskaņu katrās mājās, piedāvājam pagatavot gaisīgus mandeļu miltu cepumus.