MANDEĻU MILTU CEPUMI
- 3 olu baltumi
- 175 g cukura
- 1 tējk. vaniļas cukura
- 200 g mandeļu miltu
- 30 g Zelta Rieksts mandeles
Olu baltumus bez cukura saputo biezās putās, tad pakāpeniski un vienmērīgi pieputo klāt cukuru un vaniļas cukuru – puto, līdz masa ir stingra un bieza. Tad iemaisa mandeļu miltus.
Mīklas masu liek konditorejas maisā ar gludu uzgali un uz pannā izklāta pergamenta papīra spiež nelielas piciņas. Katras piciņas vidū iespiež mandeli. Cep 120 °C temperatūrā 15-20 minūtes.
Atkarībā no krāsns jaudas, turpina cepšanu ilgāk - cepumi ir gatavi tad, kad tie viegli atdalāmi no cepamā papīra.
Rēķinies, ka cepšanas laikā cepumu piciņas nedaudz uzbriedīs.
Pagatavošana
Līdzīgas receptes
Applelixir ābolu sidra etiķi: receptes organisma labsajūtai
Recepte: pavasarīgi spritz kokteiļi
Kokteiļu sezonai sākoties, piedāvājam kokteiļkartēs iekļaut Apelsīnu Spritz, kura pamata sastāvdaļa ir MONIN apelsīnu Spritz sīrups. Izcils kompanjons dzirkstošo dzērienu pagatavošanai!
Sāļās kūkas: receptes un ieteikumi
Radi svētku sajūtu ar ikdienišķām maltītes sastāvdaļām vai iepriecini viesus, kuri atsakās no cukura un saldajiem ēdieniem.