MONIN sīrupu garšu daudzveidība nodrošinājusi zīmola produkcijai stabilu draudzību ar profesionāliem baristām, kas ikdienā rada jaunas un baudāmas kafijas dzērienu garšas saviem klientiem.
Sadarbībā ANDRITO COFFEE, tagad MONIN LATVIJA piedāvājam ikvienam kļūt par kafijas dzērienu meistaru, izmēģinot rudens sezonas dzērienu garšas – gatavo populāro pikanto ķirbju latte vai aromātisku kafiju ar grauzdētu riekstu, karameļu, popkorna un citām garšām.
Eksperimentē ar rudenīgu recepšu sastāvdaļām un radi savu īpašo sezonas garšu!
PUMPKIN SPICE LATTE
PUMPKIN SPICE LATTE
MONIN Pikantais ķirbju sīrups 20 ml espresso kafija 30 ml piens vai auzu dzēriens kafijai 180 ml malts kanēlis
Pagatavošana. Latte kafijas krūzē pagatavo espresso kafiju, pievieno pikanto ķirbju sīrupu un putotu pienu, pārkaisa ar kanēli un pasniedz.
RUDENS LATTE
RUDENS LATTE
MONIN Pikantais kļavu sīrups 20 ml piens vai auzu dzēriens kafijai 150 ml espresso kafija 30 ml MONIN L’Artiste Red Velvet mērce dekorēšanai DEMERARA cukurs dekorēšanai
Pagatavošana. Kafijas krūzē pagatavo espresso, pievieno pikanto kļavu sīrupu un uzlej saputotu pienu. Dekorē ar Red Velvet deserta mērci, latte art zīmuli un brūnā cukura graudiņiem.
ŠOKOLĀDES CEPUMU LATTE
ŠOKOLĀDES CEPUMA LATTE
MONIN Šokolādes cepumu sīrups 10 ml ANDRITO espresso 30 ml piens vai auzu dzēriens kafijai 180 ml
Pagatavošana. Latte kafijas krūzē lej espresso, pievieno šokolādes cepumu sīrupu un saputotu pienu. Pasniedz uzreiz vai dekorē ar putukrējumu un cepumu gabaliņiem.
POPKORNA KAPUČĪNO
POPKORNA KAPUČĪNO
MONIN Popkorna sīrups 20 ml Andrito Coffee espresso 30 ml piens vai auzu dzēriens kafijai 180 ml MONIN L’Artiste karameļu mērce MONIN L’Artiste kakao mērce
Pagatavošana. Kafijas krūzē pagatavo espresso, pievieno Monin Popkorna sīrupu un saputotu pienu. Dekorē ar MONIN L’Artiste mērcēm un latte art zīmuli.
KOKOSRIEKSTU KAPUČĪNO
KOKOSRIEKSTU KAPUČĪNO
MONIN Kokosriekstu sīrups 10 ml Andrito Coffee espresso 30 ml piens vai auzu dzēriens kafijai 120 ml MONIN L’Artiste Karameļu mērce MONIN L’Artiste Kakao mērce
Pagatavošana. Kafijas tasītē pagatavo espresso, pievieno kokosriekstu sīrupu un saputotu pienu. Dekorē ar L’Artiste karameļu un kakao mērcēm.
KARAMEĻU LATTE
KARAMEĻU LATTE
MONIN Karameļu sīrups 20 ml ANDRITO espresso kafija 30 ml piens vai auzu dzēriens kafijai 120 ml MONIN L’Artiste Kakao mērce
Kafijas krūzē pagatavo espresso kafiju, pievieno karameļu sīrupu (vari izvēlēties arī sāļās karameles sīrupu) un saputotu pienu. Dekorē ar L’Artiste kakao mērci un latte art zīmuli.
GRAUZDĒTU RIEKSTU LATTE
RIEKSTU LATTE
MONIN Grauzdētu lazdu riekstu sīrups 20 ml espresso kafija 30 ml piens vai auzu dzēriens kafijai 120 ml MONIN L’Artiste Karameļu mērce
Pagatavošana. Latte kafijas krūzē lej espresso kafiju, pievieno grauzdētu lazdu riekstu sīrupu un saputotu pienu. Dekorē ar karameļu mērci un latte art zīmuli.
BRASIL ANDRITO
Baudi Latvijā grauzdētas kafijas aromātu, pievienojot MONIN, lai viegli mostos drēgnākajos rudens rītos. Attīsti kafijas mākslinieka talantu un dāvā individuālu pieskārienu katrai kafijas tasītei, dekorējot kapučīno un latte dzērienus ar L’Artiste deserta mērces zīmuļiem.