
2023. gada 12. maijā dzērienu eksperts Andris Reizenbergs ielūdz bāru nozares ekspertus, profesionāļus un interesentus uz meistarklasi “VASARAS KOKTEIĻI”, lai iepazītu daudzveidību kvalitatīvu bezalkoholisko un alkoholisko dzērienu gatavošanā un, kā ar tiem nopelnīt.
Dzērieniem veltītā meistarklase sniegs nozares profesionāļiem komunikācijas platformu zināšanu un prasmju apmaiņai, sniegt idejas, iedvesmot aktuālas dzērienkartes izstrādei un palīdzēt veidot pašiem savu pavasara / vasaras sezonas garšu rokrakstu.
Pasaulei mainoties veselīga uztura un apzināta dzīvesveida virzienā, mainās alkohola patēriņa paradumi - bāri, restorāni un kafejnīcas veido piedāvājumu klientiem, pielāgojoties augošajam pieprasījumam pēc kvalitatīviem kokteiļiem un dzērieniem ar samazinātu alkohola saturu.
GEMOSS ir vieta, kur HoReCa profesionāļi atrod visu nepieciešamo izcilu kokteiļu pagatavošanai –inventāru un plašu izejvielu klāstu (sīrupi, biteri, kordiāli, kokteiļu putas, bezalkoholiskie stipro dzērienu atdarinājumi, toniki, limonādes), lai bārmeņi un kokteiļu entuziasti radītu izsmalcinātas un autentiskas garšas prasīgiem dzērienu baudītājiem.
Dzērienu eksperts Andris Reizenbergs meistarklasē sniegs informāciju par LYRE’S, PARAGON, MONIN, Franklin&Sons un BOB’S BITTERS izmantošanu receptēs, lietošanas principiem un pamata zināšanas 2023. gada TOP pieprasītāko alkoholisko kokteiļu radīšanā.
Aicinām rezervēt vietu, aizpildot pieteikuma anketu tiešsaistē.
Uz tikšanos GEMOSS Liepājā, Kaiju ielā 6, 2023. gada 12. maijā plkst. 11.00.
Līdzīgas receptes

Applelixir ābolu sidra etiķi: receptes organisma labsajūtai