Jauno kokteiļu koncepti | sezonas atklāšanas meistarklase ar MONIN

Lieliskais kokteiļmeistaru tandēms –
Gemoss dzērienu eksperts Andris Reizenbergs un MONIN dzērienu inovāciju eksperte no Ukrainas Anastasija Sudak – aicina bāru nozares profesionāļus un kokteiļu entuziastus uz sezonas atklāšanas meistarklasi!
Savā meistarklasē Andris un Anastasija piedāvās daudzveidīgas idejas biznesa peļņai un viesu piesaistei jaunajā sezonā – jauni produkti un dzērienu koncepti, vērtīgi padomi, jaunā sezonas kokteiļu kataloga prezentācija.
Otrdiena, 25. marts plkst. 13.00
Gemoss Kulinārijas studija | Mūkusalas iela 73, Rīga
Vietu skaits meistarklasē ir ierobežots, tāpēc aicinām pieteikties savlaicīgi. Pieteikuma forma reģistrācijai pieejama šeit.
Uz tikšanos!
Līdzīgas receptes

Sāļās kūkas: receptes un ieteikumi
Radi svētku sajūtu ar ikdienišķām maltītes sastāvdaļām vai iepriecini viesus, kuri atsakās no cukura un saldajiem ēdieniem.

Applelixir ābolu sidra etiķi: receptes organisma labsajūtai

Recepte: pavasarīgi spritz kokteiļi
Kokteiļu sezonai sākoties, piedāvājam kokteiļkartēs iekļaut Apelsīnu Spritz, kura pamata sastāvdaļa ir MONIN apelsīnu Spritz sīrups. Izcils kompanjons dzirkstošo dzērienu pagatavošanai!