Visi jaunumi

Jauno kokteiļu koncepti | sezonas atklāšanas meistarklase ar MONIN

2025. gada 11. Marts  

Lieliskais kokteiļmeistaru tandēms – 

Gemoss dzērienu eksperts Andris Reizenbergs un MONIN dzērienu inovāciju eksperte no Ukrainas Anastasija Sudak – aicina bāru nozares profesionāļus un kokteiļu entuziastus uz sezonas atklāšanas meistarklasi!

Savā meistarklasē Andris un Anastasija piedāvās daudzveidīgas idejas biznesa peļņai un viesu piesaistei jaunajā sezonā – jauni produkti un dzērienu koncepti, vērtīgi padomi, jaunā sezonas kokteiļu kataloga prezentācija.  

 

Clock outlineOtrdiena, 25. marts plkst. 13.00 

Marker outlineGemoss Kulinārijas studija | Mūkusalas iela 73, Rīga 
 

Vietu skaits meistarklasē ir ierobežots, tāpēc aicinām pieteikties savlaicīgi. Pieteikuma forma reģistrācijai pieejama šeit.  

 

Uz tikšanos!  


Līdzīgas receptes

 

Sāļās kūkas: receptes un ieteikumi

Radi svētku sajūtu ar ikdienišķām maltītes sastāvdaļām vai iepriecini viesus, kuri atsakās no cukura un saldajiem ēdieniem.

 

Applelixir ābolu sidra etiķi: receptes organisma labsajūtai

Ābolu sidra etiķis zināms ar labvēlīgo ietekmi uz gremošanas sistēmas darbību, holesterīna un cukura līmeņa kontroli, kā arī veicina sāta sajūtu.
 

Recepte: pavasarīgi spritz kokteiļi

Kokteiļu sezonai sākoties, piedāvājam kokteiļkartēs iekļaut Apelsīnu Spritz, kura pamata sastāvdaļa ir MONIN apelsīnu Spritz sīrups. Izcils kompanjons dzirkstošo dzērienu pagatavošanai!

#recepte 

Veģetārs uzturs: receptes, inovācijas un tendences

Lai grauzdētu riekstu un saldās vaniļas smarža uzbur svētku noskaņu katrās mājās, piedāvājam pagatavot gaisīgus mandeļu miltu cepumus.