Vai tā būtu antioksidantu limonāde, pasniegta agrā darba dienas rītā, kokteilis, kas baudīts pie Valentīndienas deserta vai vakariņas pilsētas restorānā - radi noskaņu ar katru garšu!
Aicinot ļauties nebijušu garšu piedzīvojumiem, GEMOSS apkopojis kokteiļu un limonāžu receptes mīlestības svētku un citu dzīves mirkļu baudīšanai - iepazīsti septiņas dzīvespriecīgas receptes, eksperimentē un baudi!
GREIPFRŪTU SPRITZ
LYRE'S Italian Orange (bezalkoholisks aperitīva atdarinājums) 50 ml LYRE'S Dry London Spirit (bezalkoholisks džina atdarinājums) 25 ml MONIN Dzērveņu sīrups 20 ml FRANKLIN&SONS Greipfrūtu toniks 200 ml ledus greipfrūta šķēle dekorēšanai
Kokteilis GREIPFRŪTU SPRITZ | Glāze ELECTRA, 530 ml
Lielā glāzē (piemēram, ELECRTRA) liek ledu, pāri lej džinu, aperitīvu un sīrupu. Visbeidzot piepilda glāzi ar toniku un pasniedz, dekorējot ar svaigu citrusaugļa šķēli.
FOREST COSMOPOLITAN
LYRE'S Orange Sec (bezalkoholisks liķiera atdarinājums) 20 ml vodka 50 ml MONIN meža ogu biezenis, 70 ml laima sula 15 ml EASY FOAM kokteiļu putas, 2 pilieni ledus
Kokteilis FOREST COSMOPOLITAN | Glāze: SAVAGE COUPE, 220 ml
Šeikerī lej visas sastāvdaļas, pievieno ledu un labi sakrata. Caur sietu izkāš kokteiļglāzē (piemēram, SAGAVE COUPE).
Kokteilis RED SPICED FLAME | glāze: ALKEMIST, 532 ml
Kokteiļa glāzē (piemēram, ALKEMIST) liek ledu, pāri lej visas sastāvdaļas, kā pēdējo pievienojot toniku. Samaisa ar bāra karoti un dekorē ar svaigu augli un piparmētru.
ZEMEŅU SPRITZ
LYRE'S Dry London Spirit (bezalkoholisks džina atdarinājums) 100 ml MONIN Meža zemeņu sīrups 20 ml FFRANKLIN&SONS limonāde Rabarberi un citrons 350 ml ledus svaigas zemenes vai citas ogas pēc izvēles
Kokteilies ZEMEŅU SPRITZ | glāze: SPKSY 585 ml
Lielā kokteiļa glāzē (piemēram, LIBBEY SPKSY) liek ledu, pāri lej MONIN sīrupu, džinu vai Lyre's Dry London Spirit un piepilda glāzi ar limonādi. Dekorē ar svaigām ogām un piparmētras zariņu.
Sarkanās ogas sajauc ar 2 ēdamkarotēm Applelixir ābolu etiķa un sablendē. Lej glāzē (piemēram, BIG TOP, 430 ml), pievieno dzirkstošu minerālūdeni un ledu. Pasniedz, dekorējot ar apelsīna šķēlītēm un veselām ogām.