GEMOSS ielūdz un aicina atzīmēt kalendārā īpaši viesmīlības nozares ekspertiem veltītu notikumu “Klientu diena Valmierā” piektdien, 2023. gada 2. jūnijā plkst. 12.00-17.30 GEMOSS Stacijas ielā 55, Valmierā.
Šo gadu laikā esam iemantojuši gan HoReCa nozares ekspertu, gan entuziastu uzticību, un, atzīmējot trīs izaugsmes, izaicinājumu un gandarījuma dekādes, vēlamies saviem klientiem dāvināt zināšanu apmaiņu, jaunas pieredzes un profesionāļu svētkus:
- Dzērienu eksperts Andris Reizenbergs iepazīstinās ar daudzveidību kvalitatīvu bezalkoholisko un alkoholisko dzērienu gatavošanā un, kā ar tiem nopelnīt.
- Šefpavāre Ina Poliščenko sniegs praktiskas zināšanas graudaugu un alternatīvo miltu izmantošanai receptēs no uzkodām līdz desertam, izmantojot Just Nature produktus.
- Andrito Kafijas Grauzdētavas vadītājs Andris Petkēvičs dalīsies dažādu kafijas pagatavošanas konceptu pielietošanā ikdienas risinājumiem Jūsu uzņēmumam.
PASĀKUMA PROGRAMMA:
12:00-13:30 – Andrito Kafijas Grauzdētavas vadītāja Andra Petkēviča meistarklase
14:00-15:30 – Šefpavāres Inas Poliščenko meistarklase
16:00-17:30 – Dzērienu eksperta Andra Reizenberga meistarklase
Aicinām rezervēt vietu, aizpildot pieteikuma anketu tiešsaistē.
Uz tikšanos klientu dienā 2023. gada 2. jūnijā plkst. 12.00-17.30 GEMOSS Stacijas ielā 55, Valmierā!
Līdzīgas receptes
Applelixir ābolu sidra etiķi: receptes organisma labsajūtai
Recepte: pavasarīgi spritz kokteiļi
Kokteiļu sezonai sākoties, piedāvājam kokteiļkartēs iekļaut Apelsīnu Spritz, kura pamata sastāvdaļa ir MONIN apelsīnu Spritz sīrups. Izcils kompanjons dzirkstošo dzērienu pagatavošanai!
Sāļās kūkas: receptes un ieteikumi
Radi svētku sajūtu ar ikdienišķām maltītes sastāvdaļām vai iepriecini viesus, kuri atsakās no cukura un saldajiem ēdieniem.