Visi jaunumi

Jaunums - maisījumi konditorejas izstrādājumiem

2021. gada 28. Janvāris  

Pašgatavoti kārumi vienmēr ir labākā izvēlē, tāpēc, lai aiztaupītu laiku recepšu meklēšanā un dažādu sastāvdaļu iegādē, zīmols Cake&Bake radījis jau gatavus maisījumus gardiem našķiem! Atliek tikai pievienot nepieciešamo taukvielu vai saistvielu, un masa būs gatava cepšanai! Un pēc kārumu pagatavošanas tos var uzglabāt maisījuma burciņā – tādā veidā kārumi ilgāk saglabāsies vislabākajā tekstūrā. Četri dažādi maisījumi katrai gaumei – palutini sevi ar pašgatavotiem kārumiem!

Sortimentā pieejamie produkti:

Maisījums kokosriekstu cepumiem ar šokolādi 520 g Maisījumu sajauc ar 90 g jeb 2-3 olas baltuma un samaisa viendabīgā mīklā un cep 180 C° grādos 6-8 minūtes. Maisījums auzu pārslu cepumiem (bezglutēna) 577 g Maisījumu sajauc ar 70 g izkausēta sviesta, 60 ml eļļas un 2 olām. Samaisa un cep 180 C° grādos 10 minūtes.  Maisījums šokolādes braunijam 590 g Maisījumu sajauc ar 2 olām, 130 ml silta ūdens un 80 g sviesta. Samaisa un cep 160 C° grādos 12 minūtes.

Cake&Bake konditorejas maisījumus var iegādāties Gemoss veikalos un e-veikalā. 


 


Līdzīgas receptes

 

Applelixir ābolu sidra etiķi: receptes organisma labsajūtai

Ābolu sidra etiķis zināms ar labvēlīgo ietekmi uz gremošanas sistēmas darbību, holesterīna un cukura līmeņa kontroli, kā arī veicina sāta sajūtu.
 

Recepte: pavasarīgi spritz kokteiļi

Kokteiļu sezonai sākoties, piedāvājam kokteiļkartēs iekļaut Apelsīnu Spritz, kura pamata sastāvdaļa ir MONIN apelsīnu Spritz sīrups. Izcils kompanjons dzirkstošo dzērienu pagatavošanai!

 

Sāļās kūkas: receptes un ieteikumi

Radi svētku sajūtu ar ikdienišķām maltītes sastāvdaļām vai iepriecini viesus, kuri atsakās no cukura un saldajiem ēdieniem.

#recepte 

Veģetārs uzturs: receptes, inovācijas un tendences

Lai grauzdētu riekstu un saldās vaniļas smarža uzbur svētku noskaņu katrās mājās, piedāvājam pagatavot gaisīgus mandeļu miltu cepumus.