Visi jaunumi

Receptes: jaunas garšas no MONIN

2022. gada 20. Maijs  
 
Esam papildinājuši plauktus ar gardiem jaunumiem no MONIN, ar kuriem varam piedāvāt neskaitāmas jaunas idejas un recepšu iespējas sezonas dzērienkartēs.

Aktuāli aizvien ir klasiskie dzērieni un kokteiļi, tādēļ mūsu klienti turpina piedāvāt Cold Brew koncentrātu vienkāršai izcilas ledus kafijas pagatavošanai, kā arī MONIN Apelsīnu spritz sīrupu atspirdzinošām Organe spritz kokteiļu receptēm. Tagad ar MONIN jaunumiem - Baltās tējas sīrupu un Pikanto sarkano ogu sīrupu - varam bagātināt limonāžu, auksto un karsto dzērienu, alkoholisko un bezalkoholisko kokteiļu piedāvājumu ar oriģinālām garšām. 


PIKANTAIS SARKANO OGU SĪRUPS 


Ar bagātīgiem dabīgu ogu aromātiem un autentisku, piesātinātu garšu. Pikanto ogu sīrupā var just melleņu, dzērveņu, plūškoka un aveņu sulas, kā arī garšvielas - kanēli un krustnagliņas.

MONIN Spiced Red Berries sīrups piedāvā jaunu sātīgas garšas atklājumu un plašu lietojamību dzērienos visu gadu – sākot ar vasarīgu ledus tēju vai limonādi līdz karstajiem ziemas kokteiļiem.
 
Recepte:
SPICED RED BERRIES BOULEVARDIER

15 ml MONIN Pikantais sarkano ogu sīrups
30 ml viskijs 30 ml
salds vermuts 30 ml



Lej visas sastāvdaļas mix glāzē, kas piepildīta ar ledu un labi sakrata. Pārlej ar ledu pildītā glāzē. Dekorē ar apelsīna miziņu, citronu šķēlītēm un sarkanajām jāņogām.

Recepte:
SPICED RED BERRIES BALTĀ LEDUS TĒJA

20 ml MONIN Spiced Red Berries sīrups
20 ml MONIN White Tea koncentrāts
180 ml ūdens

 

Lej MONIN pikanto sarkano ogu sīrupu un Baltās tējas koncentrātu ar ledu pildītā glāzē. Pārlej ar ūdeni un samaisa. Dekorē ar sarkanām sezonas ogām.   



BALTĀS TĒJAS KONCENTRĀTS 


Ķīnas baltā tēja ir antioksidantu un vitamīnu avots. Tā tiek iegūta no neatvērtiem tējas ziedu pumpuriem un jaunajām lapām. Baltā tēja ir ekskluzīva, jo raža tiek novākta tikai reizi gadā un vītināta ar īpašu metodi.

MONIN Baltās tējas koncentrāts ir ar izteiksmīgu garšu, kā stiprs tējas uzlējums. Pateicoties ziedu profilam, tas satur nedaudz saldu noti. Garšas daudzpusība ļauj izmantot koncentrātu kombinācijā ar augļu sīrupiem, un dažādos dzērienos – no ledus tējām, līdz kokteiļiem un burbuļtējām.   

Recepte:
BALTĀS TĒJAS AVEŅU LIMONĀDE

20 ml MONIN Baltās tējas koncentrāts
10 ml MONIN Aveņu sīrups
160 ml negāzēts ūdens


Baltās tējas koncentrātu un aveņu sīrupu lej limonādes glāzē, kas pildīta ar ledu. Pārlej ar ūdeni un samaisa. Dekorē ar avenēm vai citām svaigām sarkanajām ogām.

Recepte:
PARAGON BALTĀ LEDUS TĒJA

30 ml MONIN Baltās tējas koncentrāts
20 ml PARAGON Rūtas ogu kordiāls
15 ml Le Fruit de MONIN Mango biezenis
60 ml kokosriekstu ūdens
80 ml toniks

 

Visas sastāvdaļas, izņemot toniku, lej MIX glāzē, kas piepildīta ar ledu. Sakrata un izkāš ar ledu pildītā highball glāzē. Pārlej ar toniku, apmaisa, dekorē un pasniedz. 


L'ARTISTE DE MONIN RED VELVET  


Sarkanās krāsas Red Velvet mērce papildina krāsu paleti L'Artiste karameļu un kakao deserta mērcēm, kas īpaši radītas latte art - dzērienu un saldo ēdienu dekorēšanai. Īpaši pielāgota mērces pudelīte vismaz 150 dzērienu dekorēšanai. Uzgaļa precizitāte pārvērš kafijas dzērienus, kokteiļus un desertus īstos mākslas darbos.

Lieto, lai dekorētu latte, frappe, moka, kapučīno, chai latte, piena kokteiļus un desertus. Radītā raksta līnijai ir maiga, viendabīga un caurspīdīga tekstūra, kas saglabā formu vismaz 20 minūtes pēc uzklāšanas uz kafijas putām.
   


Līdzīgas receptes

 
 

Recepte: pavasarīgi spritz kokteiļi

 
 

Applelixir ābolu sidra etiķi: receptes organisma labsajūtai

 
 

Sāļās kūkas: receptes un ieteikumi

 
#recepte 

Veģetārs uzturs: receptes, inovācijas un tendences

Lai grauzdētu riekstu un saldenās vaniļas smarža uzbur svētku noskaņu katrās mājās, piedāvājam pagatavot gaisīgus mandeļu miltu cepumus.