Visi jaunumi

Šefu diena "GASTRONOMY LAB"

2023. gada 20. Aprīlis  
GEMOSS ielūdz un aicina atzīmēt kalendārā īpaši šefpavāriem veltītu notikumu “GASTRONOMY LAB” – mūsu 30. gadu jubilejas dāvanu draugiem un partneriem – HoReCa nozares profesionāļiem trešdien, 2023. gada 10. maijā plkst. 11.00-16.00 GEMOSS teritorijā, Mūkusalas ielā 73, Rīgā.
 
Šo gadu laikā esam iemantojuši gan kulinārijas ekspertu, gan entuziastu uzticību, un, atzīmējot trīs izaugsmes, izaicinājumu un gandarījuma dekādes, vēlamies jums dāvināt zināšanu apmaiņu, jaunas pieredzes un profesionāļu svētkus:
  • vieslektori dalīsies zināšanas par
    pasaules tendencēm, klientu piesaisti un atpazīstamības veicināšanu, lokālo produktu izmantošanas iespējas, ilgstpējas attīstība HoReCa segmentā;
  • inovācijas profesionālās virtuves tehnikas un inventāra jomā;
  • jaunumi dizaina trauku kolekcijās.
 
 
 
 
 

Līdzīgas receptes

 

Applelixir ābolu sidra etiķi: receptes organisma labsajūtai

Ābolu sidra etiķis zināms ar labvēlīgo ietekmi uz gremošanas sistēmas darbību, holesterīna un cukura līmeņa kontroli, kā arī veicina sāta sajūtu.
 

Recepte: pavasarīgi spritz kokteiļi

Kokteiļu sezonai sākoties, piedāvājam kokteiļkartēs iekļaut Apelsīnu Spritz, kura pamata sastāvdaļa ir MONIN apelsīnu Spritz sīrups. Izcils kompanjons dzirkstošo dzērienu pagatavošanai!

 

Sāļās kūkas: receptes un ieteikumi

Radi svētku sajūtu ar ikdienišķām maltītes sastāvdaļām vai iepriecini viesus, kuri atsakās no cukura un saldajiem ēdieniem.

#recepte 

Veģetārs uzturs: receptes, inovācijas un tendences

Lai grauzdētu riekstu un saldās vaniļas smarža uzbur svētku noskaņu katrās mājās, piedāvājam pagatavot gaisīgus mandeļu miltu cepumus.