Izbaudiet franču desertu pasauli – garšu harmoniju, izsmalcinātas tehnikas un tradīcijas. Pasākuma laikā viesiem būs iespēja uzzināt vairāk par franču desertiem.
Philippe Richard - ir daļa no Puratos kopš 2013. gada janvāra, kur viņš darbojas kā starptautiskais tehniskais konsultants konditorejas izstrādājumiem. Viņš pabeidza Centre de Formation des Apprentis Tionvilā. 1990. gadā viņš bija trešais labākais konditors Mozeles reģionā.
Kā profesionāls konditors viņš strādāja un uzkrāja pieredzi vairākās pasaules vietās, tostarp Francijā, Luksemburgā, Šveicē un ASV. Savā karjerā un ceļojumos viņš novērtēja iespēju strādāt ar nopietnākajiem un kaislīgākajiem franču konditoriem.
Seminara ilgums 2,5-3h
Dalība - bez maksas!
*Vietu skaits ierobežots.
*Pasākuma laikā notiks fotografēšana.
*Pasākuma laikā notiks fotografēšana.
Pieteikšanās aizpildot anketu - visas vietas pilnas.
Līdzīgas receptes
Applelixir ābolu sidra etiķi: receptes organisma labsajūtai
Ābolu sidra etiķis zināms ar labvēlīgo ietekmi uz gremošanas sistēmas darbību, holesterīna un cukura līmeņa kontroli, kā arī veicina sāta sajūtu.
Recepte: pavasarīgi spritz kokteiļi
Kokteiļu sezonai sākoties, piedāvājam kokteiļkartēs iekļaut Apelsīnu Spritz, kura pamata sastāvdaļa ir MONIN apelsīnu Spritz sīrups. Izcils kompanjons dzirkstošo dzērienu pagatavošanai!
Sāļās kūkas: receptes un ieteikumi
Radi svētku sajūtu ar ikdienišķām maltītes sastāvdaļām vai iepriecini viesus, kuri atsakās no cukura un saldajiem ēdieniem.