
2023. gada 19. aprīlī BARTENDING LAB Bāra dienas pasākuma ietvaros bārmenis Andris Reizenbergs ielūdz bāru nozares ekspertus, profesionāļus un interesentus, lai iepazītu daudzveidību kvalitatīvu bezalkoholisko un alkoholisko dzērienu gatavošanā.
Dzērieniem veltītā meistarklase "BARTENDING LAB" ir īpaši GEMOSS 30 dzimšanas dienas gada ietvaros organizēts notikums ar mērķi sniegt nozares profesionāļiem komunikācijas platformu zināšanu un prasmju apmaiņai, sniegt idejas, iedvesmot aktuālas dzērienkartes izstrādei un palīdzēt veidot pašiem savu pavasara / vasaras sezonas garšu rokrakstu.
Pasaulei mainoties veselīga uztura un apzināta dzīvesveida virzienā, mainās alkohola patēriņa paradumi - bāri, restorāni un kafejnīcas veido piedāvājumu klientiem, pielāgojoties augošajam pieprasījumam pēc kvalitatīviem kokteiļiem un dzērieniem ar samazinātu alkohola saturu.
GEMOSS ir vieta, kur HoReCa profesionāļi atrod visu nepieciešamo izcilu kokteiļu pagatavošanai –inventāru un plašu izejvielu klāstu (sīrupi, biteri, kordiāli, kokteiļu putas, bezalkoholiskie stipro dzērienu atdarinājumi, toniki, limonādes), lai bārmeņi un kokteiļu entuziasti radītu izsmalcinātas un autentiskas garšas prasīgiem dzērienu baudītājiem.
Bārmenis Andris Reizenbergs meistarklasē sniegs informāciju par LYRE’S, PARAGON, MONIN, Franklin&Sons un BOB’S BITTERS izmantošanu receptēs, lietošanas principiem un pamata zināšanas 2023. gada TOP pieprasītāko alkoholisko kokteiļu radīšanā.
Aicinām rezervēt vietu, aizpildot pieteikuma anketu tiešsaistē.
Uz tikšanos GEMOSS Kulinārijas studijā 2023. gada 19. aprīlī plkst. 15.30 bāra dienā BARTENDING LAB.
Līdzīgas receptes

Applelixir ābolu sidra etiķi: receptes organisma labsajūtai