SEMINĀRS: Krufini, individuālie deserti, rolli ar šefkonditoru Igor Zaritskyi
Aicinām uz revolucionāru konditorejas semināru, kurā jums būs iespēja iegūt praktiskas un teorētiskas zināšanas par individuālo desertu, krufinu un rollu pagatavošanu un pasniegšanu.
Igor Zaritskyi – Ukraiņu izcelsmes šefkonditors, dzimis 1983. gadā, netālu no Kijevas. Šobrīd dzīvo un strādā Polijā. Bērnības sapnis bija kļūt par šefpavāru, kas realizējās ar šokolādi. Pēc pieredzes gūšanas šokolādes un konditorejas mākslā, Igors realizējās restorānā “La Maison Warsaw” kā šefkonditors, vēlāk 2019. gadā viņš pievienojās “Sempre” konditorejas skolai Varšavas Konditorejas mākslas akadēmijā kā vadītājs, kur sniedz zināšanas gan iesācējiem, gan pieredzējušiem konditoriem. Drosmīgi atklāj jaunas garšas un pārstāv ar savu vārdu. Kopā ar Cacao Barry izveidojis savu šokolādi "Bio Botanica 75.3%".
- šobrīd - galvenais šefkonditors Varšavas Konditorejas mākslas akadēmijā “Sempre”;
- Pasaules Šokolādes Meistaru čempionāta 2022 superfinālists;
- 2021.gadā kļuva par Pasaules Šokolādes Meistaru 2022 finālistu kā Polijas pārstāvis;
- 2015.gadā ieguvis 1. vietu un kļūst par Ukrainas čempionu konkursā “Labākais Ukrainas konditors”;
- 2013.gada Pasaules Šokolādes meistaru priekšizvēles konkursa 2.vietas ieguvējs;
- 2010.gadā stāvējis uz podesta Parīzes prestižajā konkursā "Mondial des Arts Sucres" – prezentējot trīs skulptūras no cukura, pastilām un šokolādes.
Programma:
4 veidu individuālie deserti (verins)
3 veidu krufini (cruffins)
1 veids rolli (crambolini)
Ieguvumi:
- Uzzināsiet visas nianses darbā ar mīklu
- Iespēja uzdot visus interesējošos jautājumus semināra laikā
- Iegūsiet 8 jaunas receptes, ko ieviest savā sortimentā
- Garda maltīte pusdienu pauzei
- Sertifikāts par noklausītu semināru
Vieta: GEMOSS Kulinārijas studija, Mūkusalas iela 73
Datums: 29.05.2024.
Laiks: 9.00-18.00 (ar pusdienu pārtraukumu)
Cena: 160 EUR + PVN
Pieteikšanās aizpildot anketu: https://forms.gle/L7rHwHGQXgNuvmUp9
Vietu skaits ierobežots | Pasākuma valoda – angļu (ar secīgo tulkojumu) | Semināra laikā iespējama fotografēšana un filmēšana
Jautājumu gadījumā lūgums sazināties rakstot e-pastu uz: [email protected]
Arī turpmāk GEMOSS saviem klientiem piedāvās iespēju apmeklēt dažādu tēmu seminārus, tādēļ aktuālākajai informācijai, aicinām sekot līdzi sociālajos tīklos Facebook / Instagram vai mājaslapā gemoss.lv
Līdzīgas receptes
Applelixir ābolu sidra etiķi: receptes organisma labsajūtai
Recepte: pavasarīgi spritz kokteiļi
Kokteiļu sezonai sākoties, piedāvājam kokteiļkartēs iekļaut Apelsīnu Spritz, kura pamata sastāvdaļa ir MONIN apelsīnu Spritz sīrups. Izcils kompanjons dzirkstošo dzērienu pagatavošanai!
Sāļās kūkas: receptes un ieteikumi
Radi svētku sajūtu ar ikdienišķām maltītes sastāvdaļām vai iepriecini viesus, kuri atsakās no cukura un saldajiem ēdieniem.