Visi jaunumi

SEMINĀRS PROFESIONĀĻIEM: iSi kulinārijas sifoni (ar praktisko daļu)

2023. gada 10. Novembris  
Molekulārās virtuves pamats - iSi kulinārijas sifoni. Aicinām apmeklēt apmācību semināru, kuru vadīs iSi pārstāvis Stefan Holzschuh.

Austrijas kompānijas iSi kulinārijas sifoni sniedz neaizstājamu atbalstu profesionālajās virtuvēs. Ar šīs viedās ierīces palīdzību pavāri var sasniegt nepieredzētu garšas un tekstūras kvalitāti, efektīvi izmantojot laiku, enerģiju un ilgstoši saglabājot nemainīgu ēdiena kvalitāti.

Aicinām pievienoties profesionāļu apmācībām, kuras vadīs iSi pārstāvis Stefan Holzschuh, lai iepazīstinātu kulinārijas profesionāļus ar molekulārās virtuves pamatu - iSi kulinārijas sifoniem.

 

TEORĒTISKĀ DAĻA

Kas ir iSi?
Sifonu veidi. Papildus inventārs.
Ieteikumi darbā ar sifoniem. Tehniskā informācija, kas jāņem vērā un no kā izvairīties.

 

PRAKTISKĀ DAĻA

Miksoloģija:

Kokteiļi ar iSi
Limonādes
Sodas ūdens

Kulinārija:

Gaisīga saldā kartupeļa krēmzupa
Holandes mērce
Šokolādes muss

 

Apmācību ilgums: 2 stundas

Dalība bez maksas. Vietu skaits ierobežots.

Lai rezervētu vietu, aicinām aizpildīt anketu tiešsaistē ŠEIT

 

Uz tikšanos GEMOSS Kulinārijas studijā 2023. gada 16. novembrī plkst. 14.00.


Līdzīgas receptes

 

Applelixir ābolu sidra etiķi: receptes organisma labsajūtai

Ābolu sidra etiķis zināms ar labvēlīgo ietekmi uz gremošanas sistēmas darbību, holesterīna un cukura līmeņa kontroli, kā arī veicina sāta sajūtu.
 

Recepte: pavasarīgi spritz kokteiļi

Kokteiļu sezonai sākoties, piedāvājam kokteiļkartēs iekļaut Apelsīnu Spritz, kura pamata sastāvdaļa ir MONIN apelsīnu Spritz sīrups. Izcils kompanjons dzirkstošo dzērienu pagatavošanai!

 

Sāļās kūkas: receptes un ieteikumi

Radi svētku sajūtu ar ikdienišķām maltītes sastāvdaļām vai iepriecini viesus, kuri atsakās no cukura un saldajiem ēdieniem.

#recepte 

Veģetārs uzturs: receptes, inovācijas un tendences

Lai grauzdētu riekstu un saldās vaniļas smarža uzbur svētku noskaņu katrās mājās, piedāvājam pagatavot gaisīgus mandeļu miltu cepumus.