Visi jaunumi

Meistarklase “Augu valsts kulinārija: 2025. gada trendi HoReCa”

2025. gada 10. Februāris  

Padziļināti pētot un eksperimentējot ar dažādām izvejvielām un pagatavošanas tehnikām, Ina apkopojusi ievērojamas zināšanas par augu valsts uzturu, kuras ir gatava nodot Jums!

Savā meistarklasē Ina piedāvās ne tikai teorētiskas bāzes zināšanas, bet arī praktiskus paraugdemonstrējumus un degustācijas.

Otrdiena, 18. februāris plkst. 11.00

Gemoss Kulinārijas studija | Mūkusalas iela 73, Rīga

 

Meistarklases programma:

10.30 - 11.00 | ierašanās, kafija un tēja

11.00 - 11.45 | Graudaugu daudzveidība un inovatīvā pielietošana

11.45 - 12.30 | Bezglutēna milti – sortiments, pielietojamība

12.30 -12.45 | Pārtraukums

12.45 - aptuveni 14.30 I Receptūras ātri pagatavojamām un vieglām maltītēm: 
                             Budas bļodas koncepts

                             Humosu jeb smēriņu daudzveidība

                             Karija alternatīvas

                             Bezglutēna maize

                             Kvinojas pudiņš ar mandelēm un vaniļu


Ilgums: 3-3,5 stundas

Dalības maksa: 25€

Vietu skaits meistarklasē ir ierobežots, tāpēc aicinām pieteikties savlaicīgi. Pieteikuma forma reģistrācijai pieejama šeit.

Pēc pieteikuma saņemšanas Jums tiks nosūtīts priekšapmaksas rēķins – pēc tā apmaksas Jūsu vieta meistarklasē tiks apstiprināta.

 

Uz tikšanos!


Līdzīgas receptes

 

Sāļās kūkas: receptes un ieteikumi

Radi svētku sajūtu ar ikdienišķām maltītes sastāvdaļām vai iepriecini viesus, kuri atsakās no cukura un saldajiem ēdieniem.

 

Applelixir ābolu sidra etiķi: receptes organisma labsajūtai

Ābolu sidra etiķis zināms ar labvēlīgo ietekmi uz gremošanas sistēmas darbību, holesterīna un cukura līmeņa kontroli, kā arī veicina sāta sajūtu.
 

Recepte: pavasarīgi spritz kokteiļi

Kokteiļu sezonai sākoties, piedāvājam kokteiļkartēs iekļaut Apelsīnu Spritz, kura pamata sastāvdaļa ir MONIN apelsīnu Spritz sīrups. Izcils kompanjons dzirkstošo dzērienu pagatavošanai!

#recepte 

Veģetārs uzturs: receptes, inovācijas un tendences

Lai grauzdētu riekstu un saldās vaniļas smarža uzbur svētku noskaņu katrās mājās, piedāvājam pagatavot gaisīgus mandeļu miltu cepumus.