Meistarklase “Augu valsts kulinārija: 2025. gada trendi HoReCa”

Padziļināti pētot un eksperimentējot ar dažādām izvejvielām un pagatavošanas tehnikām, Ina apkopojusi ievērojamas zināšanas par augu valsts uzturu, kuras ir gatava nodot Jums!
Savā meistarklasē Ina piedāvās ne tikai teorētiskas bāzes zināšanas, bet arī praktiskus paraugdemonstrējumus un degustācijas.
Otrdiena, 18. februāris plkst. 11.00
Gemoss Kulinārijas studija | Mūkusalas iela 73, Rīga
Meistarklases programma:
10.30 - 11.00 | ierašanās, kafija un tēja
11.00 - 11.45 | Graudaugu daudzveidība un inovatīvā pielietošana
11.45 - 12.30 | Bezglutēna milti – sortiments, pielietojamība
12.30 -12.45 | Pārtraukums
12.45 - aptuveni 14.30 I Receptūras ātri pagatavojamām un vieglām maltītēm:
Budas bļodas koncepts
Humosu jeb smēriņu daudzveidība
Karija alternatīvas
Bezglutēna maize
Kvinojas pudiņš ar mandelēm un vaniļu
Ilgums: 3-3,5 stundas
Dalības maksa: 25€
Vietu skaits meistarklasē ir ierobežots, tāpēc aicinām pieteikties savlaicīgi. Pieteikuma forma reģistrācijai pieejama šeit.
Pēc pieteikuma saņemšanas Jums tiks nosūtīts priekšapmaksas rēķins – pēc tā apmaksas Jūsu vieta meistarklasē tiks apstiprināta.
Uz tikšanos!
Līdzīgas receptes

Sāļās kūkas: receptes un ieteikumi
Radi svētku sajūtu ar ikdienišķām maltītes sastāvdaļām vai iepriecini viesus, kuri atsakās no cukura un saldajiem ēdieniem.

Applelixir ābolu sidra etiķi: receptes organisma labsajūtai

Recepte: pavasarīgi spritz kokteiļi
Kokteiļu sezonai sākoties, piedāvājam kokteiļkartēs iekļaut Apelsīnu Spritz, kura pamata sastāvdaļa ir MONIN apelsīnu Spritz sīrups. Izcils kompanjons dzirkstošo dzērienu pagatavošanai!