Visi jaunumi

Seminārs “Karstie kokteiļi: idejas, tendences un jaunas garšas”

2022. gada 5. Oktobris  
 
Bārmeņi, viesmīļi, viesmīlības sektora profesionāļi un visi dzērienu pasaules interesenti ir aicināti uz klātienes semināru “KARSTIE KOKTEIĻI: idejas, tendences un jaunas garšas” ar pasaulē atzīto bārmeni, GEMOSS dzērienu studijas vadītāju un MONIN zīmola vēstnesi Andri Reizenbergu.

Andris vasaras garumā ir strādājis pie jaunu garšu eksperimentiem, un gatavs iepazīstināt interesentus un nozares profesionāļus ar alkoholisko un bezalkoholisko rudens/ziemas sezonas karsto dzērienu konceptiem. 2022. gada jaunumi dzērienu izejvielu sortimentā, aktuālas sastāvdaļas un nebijušas garšu kombinācijas.

Semināra mērķis ir sniegt idejas un iedvesmot kokteiļu meistarus aktuālas dzērienkartes izstrādē un palīdzēt bārmeņiem veidot pašiem savu sezonas garšu rokrakstu.

Seminārs “Karstie kokteiļi: idejas, tendences un jaunas garšas” notiks otrdien 2022. gada 25. oktobrī GEMOSS semināru zālē, Mūkusalas ielā 73.

Aicinām rezervēt vietu, rakstot e-pastu uz [email protected] (lūdzu, norādiet apmeklētāja vārdu, uzvārdu, kontakttālruni un pārstāvēto uzņēmumu (ja juridiska persona).

Apmeklējums – bez maksas.


Līdzīgas receptes

 
 

Applelixir ābolu sidra etiķi: receptes organisma labsajūtai

Ābolu sidra etiķis zināms ar labvēlīgo ietekmi uz gremošanas sistēmas darbību, holesterīna un cukura līmeņa kontroli, kā arī veicina sāta sajūtu. Turklāt, ja tam piešķir patīkamas un atsvaidzinošas garšas ar antioksidantiem bagātiem superproduktiem, rezultāts ir īsts labsajūtas eliksīrs.
 
 

Recepte: pavasarīgi spritz kokteiļi

 
 

Sāļās kūkas: receptes un ieteikumi

 
#recepte 

Veģetārs uzturs: receptes, inovācijas un tendences

Lai grauzdētu riekstu un saldenās vaniļas smarža uzbur svētku noskaņu katrās mājās, piedāvājam pagatavot gaisīgus mandeļu miltu cepumus.