Visi jaunumi

Receptes: rudens kafijas dzērieni

2022. gada 5. Oktobris  
 
MONIN sīrupu garšu daudzveidība nodrošinājusi zīmola produkcijai stabilu draudzību ar profesionāliem baristām, kas ikdienā rada jaunas un baudāmas kafijas dzērienu garšas saviem klientiem.

Sadarbībā ANDRITO COFFEE, tagad MONIN LATVIJA piedāvājam ikvienam kļūt par kafijas dzērienu meistaru, izmēģinot rudens sezonas dzērienu garšas – gatavo populāro pikanto ķirbju latte vai aromātisku kafiju ar grauzdētu riekstu, karameļu, popkorna un citām garšām.

Eksperimentē ar rudenīgu recepšu sastāvdaļām un radi savu īpašo sezonas garšu!

 


PUMPKIN SPICE LATTE



MONIN Pikantais ķirbju sīrups 20 ml
espresso kafija 30 ml
piens vai auzu dzēriens kafijai 180 ml
malts kanēlis

Pagatavošana. Latte kafijas krūzē pagatavo espresso kafiju, pievieno pikanto ķirbju sīrupu un putotu pienu, pārkaisa ar kanēli un pasniedz.


RUDENS LATTE



MONIN Pikantais kļavu sīrups 20 ml
piens vai auzu dzēriens kafijai 150 ml
espresso kafija 30 ml
MONIN L’Artiste Red Velvet mērce dekorēšanai
DEMERARA cukurs dekorēšanai

Pagatavošana. Kafijas krūzē pagatavo espresso, pievieno pikanto kļavu sīrupu un uzlej saputotu pienu. Dekorē ar Red Velvet deserta mērci, latte art zīmuli un brūnā cukura graudiņiem.


ŠOKOLĀDES CEPUMU LATTE



MONIN Šokolādes cepumu sīrups 10 ml
ANDRITO espresso 30 ml
piens vai auzu dzēriens kafijai 180 ml

Pagatavošana. Latte kafijas krūzē lej espresso, pievieno šokolādes cepumu sīrupu un saputotu pienu. Pasniedz uzreiz vai dekorē ar putukrējumu un cepumu gabaliņiem.


POPKORNA KAPUČĪNO



MONIN Popkorna sīrups 20 ml
Andrito Coffee espresso 30 ml
piens vai auzu dzēriens kafijai 180 ml
MONIN L’Artiste karameļu mērce
MONIN L’Artiste kakao mērce

Pagatavošana. Kafijas krūzē pagatavo espresso, pievieno Monin Popkorna sīrupu un saputotu pienu. Dekorē ar MONIN L’Artiste mērcēm un latte art  zīmuli.


KOKOSRIEKSTU KAPUČĪNO



MONIN Kokosriekstu sīrups 10 ml
Andrito Coffee espresso 30 ml
piens vai auzu dzēriens kafijai 120 ml
MONIN L’Artiste Karameļu mērce
MONIN L’Artiste Kakao mērce

Pagatavošana. Kafijas tasītē pagatavo espresso, pievieno kokosriekstu sīrupu un saputotu pienu. Dekorē ar L’Artiste karameļu un kakao mērcēm.


KARAMEĻU LATTE



MONIN Karameļu sīrups 20 ml
ANDRITO espresso kafija 30 ml
piens vai auzu dzēriens kafijai 120 ml
MONIN L’Artiste Kakao mērce

Kafijas krūzē pagatavo espresso kafiju, pievieno karameļu sīrupu (vari izvēlēties arī sāļās karameles sīrupu) un saputotu pienu. Dekorē ar L’Artiste kakao mērci un latte art zīmuli.


GRAUZDĒTU RIEKSTU LATTE



MONIN Grauzdētu lazdu riekstu sīrups 20 ml
espresso kafija 30 ml
piens vai auzu dzēriens kafijai 120 ml
MONIN L’Artiste Karameļu mērce

Pagatavošana. Latte kafijas krūzē lej espresso kafiju, pievieno grauzdētu lazdu riekstu sīrupu un saputotu pienu. Dekorē ar karameļu mērci un latte art zīmuli.



Latvijā grauzdēta Kafija Andrito


Baudi Latvijā grauzdētas kafijas aromātu, pievienojot MONIN, lai viegli mostos drēgnākajos rudens rītos. Attīsti kafijas mākslinieka talantu un dāvā individuālu pieskārienu katrai kafijas tasītei, dekorējot kapučīno un latte dzērienus ar L’Artiste deserta mērces zīmuļiem.

Līdzīgas receptes

 
 

Applelixir ābolu sidra etiķi: receptes organisma labsajūtai

Ābolu sidra etiķis zināms ar labvēlīgo ietekmi uz gremošanas sistēmas darbību, holesterīna un cukura līmeņa kontroli, kā arī veicina sāta sajūtu. Turklāt, ja tam piešķir patīkamas un atsvaidzinošas garšas ar antioksidantiem bagātiem superproduktiem, rezultāts ir īsts labsajūtas eliksīrs.
 
 

Recepte: pavasarīgi spritz kokteiļi

 
 

Sāļās kūkas: receptes un ieteikumi

 
#recepte 

Veģetārs uzturs: receptes, inovācijas un tendences

Lai grauzdētu riekstu un saldenās vaniļas smarža uzbur svētku noskaņu katrās mājās, piedāvājam pagatavot gaisīgus mandeļu miltu cepumus.