Visi jaunumi

Gatavošanas meistarklases kolektīviem

2022. gada 1. Novembris  
 
GEMOSS kulinārijas speciālisti, līdzās profesionāļu apmācībām, labprāt rūpējas arī par radošām un izglītojošām kolektīvu saliedēšanas aktivitātēm, piedāvājot daudzveidīgas kopā gatavošanas meistarklases. Kvalitatīvi pavadīts laiks gan lielākiem, gan mazākiem uzņēmumu kolektīviem - profesionālā virtuvē, šefpavāra vadībā, apgūstot jaunas iemaņas un radot pašiem savu šefpavāra maltīti.

Kopā ar kolektīvu aicinām izvēlēties saistošākās receptes no šefpavāres Inas Poliščenko piedāvātās programmas, vienoties par meistarklases norises datumu, savukārt, GEMOSS rūpēsies par jaunām iemaņām un sirsnīgu atmosfēru visa pasākuma garumā!


MEISTARKLAŠU TĒMAS


DESERTU KLASIKA

15+ personām* (maksa: 35 eiro/pers.):
creme brule
un
tiramisu
un
šokolādes fondants
(Meistarklases noslēgumā cienāsim ar sāļo uzkodu – pārsteigums no šefpavāra).

VESELĪGĀS BĻODAS

15+ personas* (maksa: 40 eiro/pers.):
poke bļoda (zivs, rīsi, avokado, gurķis, jūras zāles, kukurūza, paipalu olas)
un
budas bļoda (humuss, pupiņas, kukurūza, gurķis, tomātu salsa, burkāni, sēklu kraukšķi)

VEGĀNISKĀ ĒDIENKARTE

15+ personas*  (maksa: 40 eiro/pers.):
turku zirņu plācenis ar dārzeņu nūdelēm, ķirbju sēklu eļļu un grauzdētiem -drupinātiem lazdu riekstiem
vai
Mung pupiņu karijs ar zaļumiem un ciedru riekstiem
un
Kakao smūtija bļoda ar pašgatavotu granolu un riekstiem

GURMĒ VAKARIŅAS

15+ personas* (maksa: 50 eiro/pers.):
Foreles tartars ar svaiga gurķa salsu, pašu gatavotu majonēzi, zemā temperatūrā gatavotu olas dzeltenuma želeju un kaperu pulveri un šokolādes fondants ar upeņu sorbetu un pistāciju drumstalām.

MOLEKULĀRĀ KULINĀRIJA (prezentācija un degustācija)

15+ personas* (maksa: 50 eiro/pers.)::
ogu limonāde (iSi Twist’n Sparkle)
un
zemos grādos gatavota forele ar mārrutku krēmu (iSi Cream Whip)
un
saldā kartupeļa krēmzupa ar kraukšķīgo bekonu un drupinātiem lazdu riekstiem (iSi Thermo Whip)
un
Gaisīgās vafeles ar šokolādes musu (iSi Gourmet Whip)

Kulinārijas meistarklases vada GEMOSS šefpavāre Ina Poliščenko.

Norises vieta:
GEMOSS Semināru zāle, Mūkusalas ielā 73
Jautājumiem un rezervācijai: [email protected]

Saskaņojot meistarklases norisi, aicinām norādīt personu skaitu, izvēlēto programmu un vēlamo norises datumu(-s).

Papildus stundas likme par viesmīļa pakalpojumiem (pasākumu norises laikā pēc plkst. 17.30): 20 eiro/ stundā (līdz 20 pers.)
40 eiro (vairāk par 20 pers.).

* Mesitarklasi labprāt īstenosim arī mazākam dalībnieku skaitam, papildus piemāksājot 200 eiro.



Līdzīgas receptes

 
 

Applelixir ābolu sidra etiķi: receptes organisma labsajūtai

Ābolu sidra etiķis zināms ar labvēlīgo ietekmi uz gremošanas sistēmas darbību, holesterīna un cukura līmeņa kontroli, kā arī veicina sāta sajūtu. Turklāt, ja tam piešķir patīkamas un atsvaidzinošas garšas ar antioksidantiem bagātiem superproduktiem, rezultāts ir īsts labsajūtas eliksīrs.
 
 

Recepte: pavasarīgi spritz kokteiļi

 
 

Sāļās kūkas: receptes un ieteikumi

 
#recepte 

Veģetārs uzturs: receptes, inovācijas un tendences

Lai grauzdētu riekstu un saldenās vaniļas smarža uzbur svētku noskaņu katrās mājās, piedāvājam pagatavot gaisīgus mandeļu miltu cepumus.