Visi jaunumi

KĀZU KŪKAS: tendences garšās un dekoros

2023. gada 30. Marts  
13. aprīlī plkst. 12:00 šefpavāre Ina Poliščenko aicina uz meistarklasi “KĀZU KŪKAS: tendences garšās un dekoros”. Meistarklase izstrādāta, lai sniegtu praktiskas zināšanas, kā pagatavot bezglutēna, vegānās un atvērtā tipa kāzu kūkas, kā veidot un uzglabāt daudzstāvīgas kāzu tortes, un droši nogādāt līdz svinību vietai.
 
 
PROGRAMMA
 
  • Aktuālie kāzu kūku dekori no Cake&Bake
  • Dekoru izgatavošana no cukura mastikas, modelēšanas pastas un marcipāna
  • Teorija par bezglutēna miltiem un to veidiem
  • Bezglutēna kāzu kūkas pagatavošana
  • Ievads par augu valsts produktu izmantošanu konditorejā
  • Vegānas kāzu kūkas pagatavošana
  • Teorija par daudzstāvīgu kūku salikšanu – stiprinājumi, kūku pamatņu izmantošana, kūku krēmi u.c.
  • Butaforiju iestrāde kūkās – daudzstāvīgu kūku salikšana ar mākslīgo stāvu iestrādi
  • Ieteikumi kūku nogādāšanai uz svinību norises vietu
 
 
Meistarklases ilgums: 3 - 4 stundas
 
Dalības maksa: 25 eiro
 
Lai rezervētu vietu, aicinām aizpildīt anketu tiešsaistē.
 
Uz tikšanos GEMOSS Kulinārijas studijā 2023. gada 13. aprīlī plkst. 12.00 meistarklasē “KĀZU KŪKAS: tendences garšās un dekoros”.

Līdzīgas receptes

 

Applelixir ābolu sidra etiķi: receptes organisma labsajūtai

Ābolu sidra etiķis zināms ar labvēlīgo ietekmi uz gremošanas sistēmas darbību, holesterīna un cukura līmeņa kontroli, kā arī veicina sāta sajūtu. Turklāt, ja tam piešķir patīkamas un atsvaidzinošas garšas ar antioksidantiem bagātiem superproduktiem, rezultāts ir īsts labsajūtas eliksīrs.
 

Recepte: pavasarīgi spritz kokteiļi

 

Sāļās kūkas: receptes un ieteikumi

#recepte 

Veģetārs uzturs: receptes, inovācijas un tendences

Lai grauzdētu riekstu un saldenās vaniļas smarža uzbur svētku noskaņu katrās mājās, piedāvājam pagatavot gaisīgus mandeļu miltu cepumus.