Monin Junior Cup 2016 uzvar Tomass Deniels Puris

Š.g.19.oktobrī norisinājās pirmais kokteiļu konkurss studentiem Monin Junior Cup 2016, kurā piedalījās 20 studenti no 9 profesionālajām skolām- Jelgavas, Ogres, Jūrmalas, Rīgas, Valmieras, Smiltenes, Venstspils un Kandavas. Studentiem bija jāpagatavo oriģināls bezalkoholisks kokteilis, kuru vērtēja profesionāla žūrija.

LASĪT VAIRĀK

Monin kokteiļi vasarai

Šī gada 8.jūlijā mājīgajā Gemoss semināru zālē viesojās Monin bevereage innovation direktors, bārmenis Stéphane Moeslé no Francijas! Gemoss piedāvā seminārā gatavotās kokteiļu receptes!

LASĪT VAIRĀK

Gemoss investē uzņēmuma attīstībā un atver jaunu veikalu Liepājā

Latvijas lielākais bāru, restorānu un viesnīcu aprīkojuma tirgotājs un riekstu un žāvēto augļu importētājs “Gemoss” 27.maijā atvērs savu pirmo veikalu-noliktavu Liepājā, kura izveidošanā jau investēti vairāk nekā 100 000 eiro.

LASĪT VAIRĀK

Inguss Reizenbergs iegūst Normandijas reģiona īpašo balvu

21. martā Francijas ziemeļu reģiona Normandijas pilsētā Kānā risinājās starptautisks bārmeņu konkurss Calvados Nouvelle Vogue International Trophies, kurā īpašu atzinību izpelnījās bārmenis no Latvijas, mūsu kolēģis Inguss Reizenbergs.

LASĪT VAIRĀK

Monin kokteiļu semināra receptes!

Šī gada 27. janvārī, Gemoss semināru zālē norisinājās MONIN kokteiļseminārs bārmeņiem! Semināru vadīja Monin beverage innovation direktors, bārmenis Stéphane Moeslé no Francijas! Stefanam šī bija otrā viesošanās reize Latvijā.

LASĪT VAIRĀK

Jaunums! Sāls Fossil River!

Unikāls, 100% dabīgs, augstas kvalitātes sāls produkts, kuru iegūst no pazemes upēm Spānijas pilsētā Villena un himalaju kalniem. Sāls iegūšanas procesā tiek saglabātas visas produktā esošās minerālvielas un mikroelementi.

LASĪT VAIRĀK

Bērnu slimnīca saņem dāvanā īpašas termopaplātes

Bērnu klīniskajā universitātes slimnīcā (BKUS) šodien, 22.decembrī, sākta projekta īstenošana, kas atrisinās ēdienu piegādi katram slimniekam atsevišķi. Ar SIA Gemoss gādību dāvanā saņemtas vieglas, funkcionālas termopaplātes. Kā stāsta slimnīcas pārstāve Dace Preisa, katrs ēdiens tiks servēts atsevišķā porcelāna traukā ar vāciņu, un ēdiens pie bērna nonāks silts un uzturēs siltumu vairākas stundas, ja nu gadījumā mazajam slimniekam tajā brīdī nav apetītes.

LASĪT VAIRĀK

Baristu nometne 2015

Kafijas profesionāļi no Gemoss Kafijas Studijas (GKS) nupat kā ir atgriezušies no Eiropas Baristu Ģildes rīkotās ‘Baristu nometnes’, kas šogad notika Itālijas pilsētā Riccione.

LASĪT VAIRĀK

Garda, veselīga un viegla uzkoda!

Ear Real kvinojas, lēcu un humusa čipsi. Sastāvā tikai dabīgas izejvielas. Zemāks sāls saturs nekā klasiskajos kartupeļu čipsos!  

LASĪT VAIRĀK

Kafijas maluma izvēle un ietekme uz garšu

Kafijas malums ir viens no svarīgākajiem faktoriem kvalitatīvas kafijas pagatavošanā. Pat vislabākās kafijas pupiņas ir iespējams sabojāt tās neatbilstoši un nekvalitatīvi samaļot.

LASĪT VAIRĀK