Visi jaunumi

Kvinojas salāti ar vistas fileju, fenheli, apelsīniem un vīnogām

2018. gada 12. Decembris  

Veselīgi, viegli pagatavojami un atsvaidzinoši salāti ar Just Nature kvinoju. Kvinojas salāti kalpos par sātīgu papildinājumu pamatēdienam vai kā sātīga uzkoda. Sastāvdaļas (1 porcijai): 80 g vārītas Just Nature kvinojas 80 g apceptas vistas filejas 30 g fenhelis 30 g apelsīnu filejas 50 g gaišās vīnogas bez kauliņiem 5 g kinza 20 g olīveļļa sāls Zelta Rieksts salātu mix ar kaņepju sēklām pēc garšas (apgrauzdētas). Pagatavošana: Kvinoju novāra ūdenī, nokāš un atdzesē. Apcep vistas fileju, pievienojot sāli. Grauzdē sēkliņas uz pannas vai cepeškrāsnī (180C 3 – 5 min). Šķīvī ieber kvinoju, pievieno fenheļa šķēlītes, apelsīna filejas, gaišās vīnogas sagrieztas uz pusītēm, sakapātu kinzu un apceptu vistas fileju. Pārlej salātus ar olīveļļu, pievieno sāli pēc garšas. Pārber salātus ar Zelta Rieksts salātu mix sēkliņām.
 

Pagatavošana


Līdzīgas receptes

 

Applelixir ābolu sidra etiķi: receptes organisma labsajūtai

Ābolu sidra etiķis zināms ar labvēlīgo ietekmi uz gremošanas sistēmas darbību, holesterīna un cukura līmeņa kontroli, kā arī veicina sāta sajūtu.
 

Recepte: pavasarīgi spritz kokteiļi

Kokteiļu sezonai sākoties, piedāvājam kokteiļkartēs iekļaut Apelsīnu Spritz, kura pamata sastāvdaļa ir MONIN apelsīnu Spritz sīrups. Izcils kompanjons dzirkstošo dzērienu pagatavošanai!

 

Sāļās kūkas: receptes un ieteikumi

Radi svētku sajūtu ar ikdienišķām maltītes sastāvdaļām vai iepriecini viesus, kuri atsakās no cukura un saldajiem ēdieniem.

#recepte 

Veģetārs uzturs: receptes, inovācijas un tendences

Lai grauzdētu riekstu un saldās vaniļas smarža uzbur svētku noskaņu katrās mājās, piedāvājam pagatavot gaisīgus mandeļu miltu cepumus.