Aktuāli tējas cienītājiem!

2015. gads iesācies ar jaunumiem no Just T. Jauns dizains, jaunas garšas, dabai draudzīgāks un lietošanai ērtāks iepakojums. Vairākas tējas ir no sertificētām bioloģiskajām lauksaimniecībām.

LASĪT VAIRĀK

Monin Karstie kokteiļi (+Foto)

Lieliskas karsto kokteiļu receptes ziemas sezonai!   Karstais Rafaello MONIN kokosa biezenis 10ml MONIN Chocolate Mint sīrups 10ml Piens 120 ml   Visas sastāvdaļas ievieto kanniņā, apmaisa, uzsilda un pārlej karstumizturīgā kokteiļu glāzē!

LASĪT VAIRĀK

BIO Graudaugu dzērienieni

The Bridge graudaugu dzērieni sastāv no dabīga avota ūdens un bioloģiski audzētiem graudiem. Tā ir lieliska alternatīva pienam, jo produkti nesatur laktozi, holesterīnu un lielākā daļa nesatur arī glutēnu.

LASĪT VAIRĀK

Vairāk nekā saldums!

Tumšais un gaišais Muscovado cukurs atšķiras ar savu tekstūru un bagātīgo garšas buķeti. Tas lieliski piestāvēs desertiem, cepumiem, kūkam maffiniem, braunijiem un pat marinādēm.

LASĪT VAIRĀK

Jūras sāls pārslas

Sāls, kas nav jāslēpj traukā, bet ir kā dekoratīvs ēdiena nobeigums ar papildinošu garšu!

LASĪT VAIRĀK

Pritchitts - virtuvē neaizvietojams!

Pritchitts ir augstas kvalitātes piena produktu izstrādājumi, kurus izmanto konditori un pavāri visā pasaulē! Lai iegūtu pēc iespējas augstāku kvalitāti, Pritchitts produktu izstrādē piedalās profesionāli šefpavāri un labākie ēdināšanas uzņēmumi. Uzņēmums rūpējas par augstiem kvalitātes standartiem ikvienā ražošanas procesā. Tie nepārtraukti tiek uzlaboti un mūsu darbinieki ir zinošākie savā specialitātē. Uzņēmumam Pritchitts pienu piegādā Lakeland Dairies, kas ir Īrijas lielākais piena pārstrādes uzņēmums un katru dienu piens tiek ...

LASĪT VAIRĀK

Agaves sīrups, kokosriekstu cukurs un eļļa!

Gemoss sortimentu papildina jauni un pasaulē aktuāli produkti - dabīgie saldinātāji Agaves sīrups un kokosriekstu cukurs, kā arī viena no veselīgākajām eļļām - kokosriekstu eļļa.

LASĪT VAIRĀK

Jaunums! Carandini balzāmetiķi & balzāmetiķu krēmi!

Kopš 1863.gada Carandini ģimenes uzņēmums apstrādā un ražo balzāmetiķi pēc tradicionālas metodes, kas nodota no paaudzes paaudzē. Tas tiek ražots Modēnas pilsātā Itālijas ziemeļos, kur valda kontinentāls klimats – karstas vasaras un siltas ziemas. Sausais gaiss labvēlīgi ietekmē ražu. Tā tiek novākta Septembrī, Oktobrī, kad vīnogās ir visaugstākais cukura līmenis.  

LASĪT VAIRĀK

Frappes kokteiļu receptes!

Šī gada 23.jūlijā, plkst.14:00 Gemoss semināru zālē norisinājās kokteiļseminārs bārmeņiem - ''Vasarīgi kokteiļi ar Monin Frappe''! Seminārā bija iespēja uzzināt visu par un ap Monin Frappe, tika gatavoti dažādi vasarīgi frappes kokteiļi! Semināru vadīja Monin brenda vēstnieks Latvijā - Inguss Reizenbergs!

LASĪT VAIRĀK

Jaunums! Kļavu sīrups - Clarks!

Lieliska un veselīga alternatīva parastajam cukuram. Tāpat kā medus tas satur daudz minerālvielas – mangānu, cinku, kalciju, varu un dzelzi.

LASĪT VAIRĀK