Jaunums! Nuts & Berries BIO

Nuts and Berries ir no bioloģiski tīrām izejvielām gatavoti dabīgi, ar vērtīgām sastāvdaļām bagāti un garšīgi riekstu, sēklu un žāvētu augļu batoniņi,kas būs kā papildus enerģijas un spēka avots jūsu ikdienas uzturā.

LASĪT VAIRĀK

Gemoss 24 gadu dzimšanas dienas loterijas balvu ieguvēji!

Paldies visiem, kas piedalījās loterijā!  

LASĪT VAIRĀK

Monin Cup Latvija 2017 uzvar Kaspars Ludboržs

Katru gadu jūlijā norisinās Gemoss organizētais kokteiļu konkurss Monin Cup un šogad šī tradīcija turpinājās ar kokteiļkonkursu Monin Cup Latvija 2017, kurā piedalījās rekordliels dalībnieku skaits- šoreiz 31 bārmenis. Konkursa galvenais uzdevums ir popularizētu bārmeņu profesiju, radīt jaunas un oriģinālas kokteiļu receptes.

LASĪT VAIRĀK

Apskats: Wojciech Urbański kokteiļu meistarklase

Š.g.18.jūlijā, plkst.14:00 Gemoss semināru zālē (Mūkusalas ielā 73) norisinājās Monin kokteiļu seminārs ''Ultimate Taste & Creativity'', kuru vadīja izcilais bārmenis, pasaules kokteiļu čempionāta laureāts, Gemoss īpašais viesis no Polijas- Wojciech Urbański. Semināru apmeklēja ap 50 bārmeņiem no visas Latvijas. Semināra laikā Wojciech dalījās savā kokteiļu gatavošanas pieredzē un iedvesmoja dekorēt kokteiļus ar brīnišķīgām kokteiļu dekorācijām.

LASĪT VAIRĀK

Ātrie vasaras saldējumi

Kad dzīve tev uzdāvina saldējuma formiņas, tad jātaisa saldējums. Lai gan šajās formiņās var taisīt daudzus un dažādus saldējumus un arī gatavot kūkas, nekas un nekas nelīdzinās šādam mājās ātri pagatavotam saldējumam. Īpaši tagad ogu sezonā.

LASĪT VAIRĀK

Jaunums - vaniļas pupiņu pasta!

Dabīga 100% Burbonas vaniļas pasta ērti lietojamā pudelītē. Tās sastāvā ir tikai dabīgas izcelsmes sastāvdaļas – dabīgs vaniļas ekstrakts un vaniļas sēklas.  

LASĪT VAIRĀK

Perfektai grila sezonai – Sweet Baby Ray’s Barbecue mērce

Grilēšana nav iedomājama bez barbekjū mērces. Tā tiek izmantota gan gaļas marinēšanai, gan kā aromatizējoša mērce, gan kā garšvielu piedeva daudzos ēdienos.

LASĪT VAIRĀK

Jaunums no Graupera - īpaši izturīgi māla trauki

Graupera trauki radīti no 3 dabas elementiem: zeme, ūdens, uguns. Apvienojot tradicionālās keramikas vērtības ar mūsdienu dizainu, radīti 100% dabīgi, īpaši izturīgi māla trauki. Izmantojot modernas glazēšanas tehnoloģiu, ir panākts, ka Graupera produkcija ir piemērota lietošanai uz atklātas liesmas, cepeškrāsnī, mikroviļņkrāsni, indukcijas plītī.

LASĪT VAIRĀK

Gemoss semināru zāle - vieta gardēžiem

Gemoss semināru zālē, Mūkusalas ielā 73, norisinās dažādi pasākumi, sākot no dažādiem praktiskajiem kulinārijas un konditorejas semināriem, bārmeņu konkursiem, beidzot ar izsmalcinātām gardēžu vakariņām u.c. aktivitātēm. Mājīgo un profesionāli aprīkoto Gemoss semināru zāli izmanto dažādi uzņēmumi, gan organizējot produktu degustācijas, gan veidojot uzņēmuma saliedēšanas pasākumus, svinot svētkus, kā arī organizējot tikšanos ar saviem klientiem. Gemoss, sadarbībā ar profesionāliem un atpazīstamiem ēdināšanas ...

LASĪT VAIRĀK

Palīdzēsim izveidot labu kokteiļkarti!

Šobrīd Latvijā kokteiļu piedāvājums bāros un restorānos ir daudzveidīgs un prieks, ka bārmeņi gatavo arvien jaunus un jaunus kokteiļus, kuri pārsteidz pat prasīgākos kokteiļu cienītājus. Gemoss vienmēr ir rūpējies, lai bārmeņiem būtu iespēja apmeklēt kokteiļu seminārus, kurus vada nozares speciālisti un vadošie bārmeņi kā no Latvijas, tā no ārzemēm. Atceramies, esam iedvesmojušies no kokteiļu semināriem, kurus vadīja Nikita Sergeev (Krievija), Mario Hofferer (Austrija), Roman Toroschin (Krievija), Attila Molnar (Ungārija), Stephane Moesle (Francija), James Coston (Lielbritānija), Alexandre Lapierre (Francija), Heinar Õispuu un Kristo Tomingas (Igaunija) u.c.

LASĪT VAIRĀK