Žāvētu augļu un riekstu trifeles

Pagatavo gardas žāvētu augļu un riekstu trifeles. Tās būs stiprinošs enerģijas avots un lielisks našķis 1.septembrim

Sastāvdaļas:

Zelta Rieksts trifeļu masa:
- 100 g Indijas rieksti
- 150 g dateles
- 50 g godži ogas
- 50 g kokosriekstu skaidiņas
- 70 g ūdens

Pagatavošana:

1) Visas sastāvdaļas sablendē līdz viendabīgai masai.
2) No masas veido neliela izmēra bumbiņas un liek ledusskapī uz 30 min.

Šokolādes glazūra:

- 300 g tumšās šokolādes
- 60 g vīnogu kauliņu eļļa

Pagatavošana:

1) Izkausē šokolādi, pievieno vīnogu kauliņu eļļu, sablendē.
2) Trifeles glazē ar šokolādes glazūru, dekorē ar sublimētām avenēm un pasniedz.

Receptes autore: konditore Diāna Ozoliņa
Labu apetīti!