“Gemoss” ar vērienīgu festivālu “Meet&Greet’’ svinēs 25 gadu dzimšanas dienu

6. jūnijā Latvijas vadošais restorānu aprīkojuma tirgotājs, riekstu un žāvēto augļu importētājs SIA „Gemoss” ar vērienīgu festivālu “Meet&Greet” svinēs uzņēmuma 25. dzimšanas dienu. Festivālā “Meet&Greet” būs iespēja satikties nozares profesionāļiem – notiks 35 “Gemoss” piegādātāju produktu degustācijas, jauno produktu prezentācijas un ekspertu lekcijas, savukārt festivāla izskaņā varēs baudīt īpašu svētku koncertu.

“Esmu no sirds pateicīga mūsu klientiem un piegādātājiem par līdzšinējo sadarbību. Festivāla ideju esam lolojuši ilgi un esam patiesi gandarīti, ka tā būs iespēja mums visiem satikties. 25 gadi nesavtīga darba ir nesuši augļus – pērn iezīmējām strauju izaugsmi, sasniedzot 7.5% apgrozījuma pieaugumu un liekot stabilus pamatus tālākai uzņēmuma attīstībai. Veiksmīgi attīstāmies Latvijas un  Igaunijas tirgū, kā arī pagājušo gadu atkārtoti ieguvām starptautisko pārtikas kvalitātes un drošības sertifikātu BRC (British Retail Consortium – Global Standarts for Food Safety), kas apliecina “Gemoss” ražotās produkcijas augsto kvalitāti un atbilstību visām normatīvajām prasībām,” stāsta “Gemoss” vadītāja Ieva Treija.

Festivāls notiks uzņēmuma mājvietā Rīgā, Mūkusalas ielā 73. Tas sāksies 6.jūnijā plkst.11.00 un turpināsies līdz pat vakaram. Visas dienas garumā profesionāļi varēs smelties idejas, gūt zināšanas un informāciju par jaunumiem nozarē, satikt HoReCa lietpratējus no visas pasaules un diskutēt par sabiedriskās ēdināšanas un restorānu jomas aktualitātēm, tendencēm un izaicinājumiem. (Par nepieciešamo ielūgumu skaitu, lūgums sazināties ar saviem Gemoss tirdzniecības pārstāvjiem vai rakstot uz e-pastu inguss@gemoss.lv)

Viena no pārsteidzošākajām solās būt Oksfordas Universitātes profesora Charles Spence lekcija par gastrofiziku, kas nozīmīgi maina mūsu ierasto skatu uz ēdienu. Pat karotes formai, galdauta krāsai vai galdabiedram varot būt ietekme uz mūsu baudītā ēdiena garšas sajūtu – mīts vai realitāte?

Festivālā uzstāsies arī viens no bāru pasaulē šobrīd populārā bloga www.cocktailsforyou.net, kam tikai FB profilā vien ir gandrīz miljons sekotāju, radītājiem un autoriem, lietuviešu izcelsmes bārmenis Edvinas “Eddie” Rudzinskas, kas sev raksturīgi atraktīvā formā stāstīs par modīgākajiem kokteiļiem un to pagatavošanu. Savukārt titulētākā un pasaulē slavenākā profesionālo trauku ražotāja “Steelite International” Dizaina un produktu inovāciju vadītājs Andrew Klimecki ar nozares profesionāļiem dalīsies savā redzējumā par trauku un galda piederumu dizaina lomu un nākotnes vīzijām.

“Meet&Greet” laikā notiks arī kokteiļu pagatavošanas konkurss bārmeņiem „Monin Cup Latvia 2018”, kas pulcēs talantīgākos bārmeņus no visas Latvijas. Savukārt vakara noslēgumā visi svinību dalībnieki varēs baudīt svētku īpašo viesu – grupas „Instrumenti” – koncertu.

SVARĪGI:

* Festivāls ir paredzēts HoReCa nozares profesionāļiem ar iepriekšēju reģistrāciju

* Lekcijas norisināsies angļu valodā. Tiks nodrošināta tulkošana uz latviešu valodu

* Pieteikšanās festivāla apmeklējumam notiek pie Gemoss tirdzniecības pārstāvjiem vai sūtot pieteikumu uz inguss@gemoss.lv

*Pieteikšanās notiek līdz 1.jūnijam

 

Būsim priecīgi šo dienu pavadīt kopā ar Jums