19-21. februārī Hansa Ovando trīs dienu meistarklase

Izcilā "World Chocolate Spain" laureāta un Spānijas labākā šokolatjē, konditorejas mākslinieka un pasniedzēja Hansa Ovando trīs dienu seminārs Rīgā.

Semināra apmeklētājiem būs lieliska iespēja uzzināt slavenā Hansa Ovando noslēpumus perfektas konditorejas mākslas radīšanā, padziļināti iepazīties ar musa tortu, saldo un sāļo tartu, “gâteaux de voyage” un "Danish pastry" izstrādājumu pagatavošanas tehnoloģijām, tendencēm un inovatīviem risinājumiem, smelties jaunas idejas un iegūt modernas zināšanas, kuras varēs pielietot ne tikai ekskluzīvu un elegantu konditorejas izstrādājumu pagatavošanā, bet arī ražošanā, restorānos, banketos un keiteringos .

Semināra programmu skatīt šeit

Dalības maksa (trīs dienas): 250 EUR

Pieteikumus sūtīt uz: diana.ozolina@gemoss.lv

Seminārs notiks: GEMOSS semināru zāle, Mūkusalas iela 73, Rīga.

Vietu skaits ir ierobežots.