Darba laiks svētkos

Dārgie klienti, informējam, ka darba laikos ir izmaiņas!  

LASĪT VAIRĀK

Seminārs "Pirkstiņu uzkodu mūsdienīgas variācijas" 15.novembrī

Š.g. 15.novembrī no plkst.11:00 līdz plkst.14:00 Gemoss semināru zālē norisināsies seminārs "Pirkstiņu uzkodu mūsdienīgas variācijas".

LASĪT VAIRĀK

Macarons recepte

Macarons ir gaisīgs, mutē kūstošs un smalks franču deserts, kas tiek pagatavots no mandeļu miltiem, olu baltuma un pūdercukura. Eksperimentējot ar krāsu toņiem un pildījumiem, šo desertu var padarīt par īstu mākslas šedevru. Gemoss šef-konditore Diāna Ozoliņa piedāvā unikālu un izsmalcinātu macarons recepti ar Tonkas pupiņu - šokolādes pildījumu!

LASĪT VAIRĀK

Piena šokolādes/citronu/kokosrieksta “Verrine” recepte

Vārds “verrine” izcēlies no franču vārda “verre” - glāze. Deserti glāzēs izskatās eleganti, ietver sevī dažādas tekstūras un garšas, kur katrs elements papildina nākāmo. Caurspīdīga glāze ļauj redzēt un baudīt katru slāni. Massimo piedāvā pārsteidzoši garšīgu piena šokolādes – citronu – kokosrieksta variāciju.

LASĪT VAIRĀK

Tiramisu tortes recepte

Tiramisu is klasiskais itāļu deserts. Elegants, krēmīgs, bāgātīgs, bet ļoti delikāts ar izteiktu kafijas garšu. Šef-konditors Massimo Carnio piedāvā pagatavot šī deserta tortes versiju.

LASĪT VAIRĀK

Konditora Massimo Carnio “Mimosa” tortes recepte

Klasiskās itāļu tortes recepte no izcila konditora Massimo Carnio. Tortes nosaukums “Mimosa” simbolizē ziedošos mimozas kokus Itālijā. Uz 8. martu vīrieši torti dāvina sievietēm, pasniedzot to kopā ar dzeltenās mimozas ziedu pušķi.

LASĪT VAIRĀK

KAI virtuves naži- naži profesionāļiem

Uzņēmums KAI dibināts 1908.gadā Japānas pilsētā Seki, kas uzskatāms arī par pasaules nažu centru. KAI ir kļuvis par vadošo nazu ražotāju pasaulē un šiem nažiem ir īsts kulta statuss Japānā.

LASĪT VAIRĀK

Žāvētu augļu un riekstu trifeles

Pagatavo gardas žāvētu augļu un riekstu trifeles. Tās būs stiprinošs enerģijas avots un lielisks našķis 1.septembrim

LASĪT VAIRĀK

Ar jauno Millac Gold – pārliecinoši un profesionāli!

Jauna, uzlabota garša! Ātri saputojams ar lielisku stabilitāti!

LASĪT VAIRĀK

Emile Henry keramikas trauki

Emile Henry keramikas trauki ir roku darbs un visā pasaulē šie keramikas trauki ir slaveni ar izcilo kvalitāti un tikai sev raksturīgo dizainu. Uzņēmums Emile Henry dibināts 1850.gadā Francijā un šos traukus iecienījuši visi, kas gatavo.

LASĪT VAIRĀK